Nota de premsa

CaixaBank organitza una edició de “Le Cercle” dedicada a analitzar la reforma del règim de tipus de canvi a Marroc

Se celebrarà a l’espai-auditori de “Le Cercle” de l’oficina de CaixaBank a Casablanca

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Logo de Le Cercle.

• Els participants analitzaran diversos aspectes de la transició a canvi flexible, des dels objectius generals fins les conseqüències per les empreses.

CaixaBank organitza a Casablanca el dijous, 11 de maig, una nova edició de “Le Cercle”, la sèrie de debats creada per l’entitat financera, per tractar temes de l’agenda comuna d’Espanya i Marroc i promoure la interrelació entre el món empresarial dels dos països.

L’esdeveniment es celebrarà a les 10 hores del mati a l’espai-auditori de “Le Cercle”, situat a les instal·lacions de l’oficina operativa de CaixaBank a Marroc.

En aquesta ocasió, els participants a “Le Cercle” analitzaran diferents aspectes de la reforma del règim de tipus de canvi a Marroc, des dels objectius que es persegueixen amb la transició progressiva a canvi flexible fins a les mesures que han de prendre les empreses per aconseguir-los.

Està prevista l’assistència de Mounir Razki, membre del directori d’operacions monetàries i de canvi al Bank Al-Maghrib i de Hafsi Mostafa, director del departament d’autoritzacions de mediació de la Oficina de Canvi. Tanmateix, hi participaran directius dels equips de CaixaBank a Marroc i Espanya.

CaixaBank: acompanyament als projectes empresarials entre Espanya i Marroc

Marroc és un país clau a la xarxa internacional de CaixaBank. L’entitat financera articula la seva presència internacional a través de sucursals operatives, oficines de representació i acords de cooperació en bancs corresponsals de primer nivell. Actualment, Marroc és l’únic país on CaixaBank compta amb dues oficines operatives, amb la inauguració d’una primera oficina a Casablanca al 2009 i l’obertura a Tànger l’any 2014, i manté una important quota de mercat sobre les empreses espanyoles que operen al país. 

Amb la creació de “Le Cercle”, CaixaBank reforça el seu rol com a referent en assessorament i acompanyament de projectes i d’inversions entre Espanya i Marroc. L’entitat financera proporciona serveis i finançament, principalment a les empreses espanyoles, tot i que també ho fa a les grans empreses internacionals i marroquines, a través d’una àmplia gamma de solucions i serveis per les operacions de comerç exterior.

 

NOTÍCIES RELACIONADES