Nota de premsa

CaixaBank organitza una trobada artística i gastronòmica per a reforçar la relació amb els seus clients de banca privada a Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
D'esquerra a dreta; Sergio Rodriguez, Director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a la territorial de Barcelona, Juan Bernal, Director General de CaixaBank Asset Management, Miguel Martí, chef, Jordi Nicolau, Director Territorial de CaixaBank a Barcelona i Víctor Allende, Director Executiu de Banca Privada i Premier de CaixaBank

• Barcelona acull un nou esdeveniment del programa ‘En Esencia 2018’, acció que busca fidelitzar als clients de banca privada amb experiències exclusives.

• 365 clients de Barcelona han pogut viure una experiència gastronòmica en la Fundació Joan Miró, on el museu s’ha convertit en una exposició gastronòmica amb un recorregut replet d’obres expositives explicades per artistes com Miguel Martí.

• CaixaBank compte a Barcelona amb 172 professionals de Banca Privada en els seus centres especialitzats, que atenen a més de 18.000 clients interlocutors i gestionen un patrimoni de més de 22.500 milions d’euros.

CaixaBank va celebrar ahir a la nit, a la Fundació Joan Miró de Barcelona, l'esdeveniment 'Essències del Mediterrani', acció emmarcada dins del programa En Esencia, dissenyat per CaixaBank, per reforçar la relació amb els seus clients en el segment de banca privada. Sergio Rodriguez, Director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a la territorial de Barcelona; Juan Bernal, Director General de CaixaBank Asset Management; Jordi Nicolau, Director Territorial de CaixaBank a Barcelona; i Víctor Allende, Director Executiu de Banca Privada i Premier en CaixaBank van poder gaudir, junt amb els 365 invitats, de la primera "Exposición Comestible" adaptada a les tradicions culinàries de cada regió.

L'experiència va estar liderada per al chef i restaurador Miguel Martí, que va oferir plats construïts amb productes típics de la zona acompanyat de col•laboradors com Jose Piñero. Els invitats van tenir l'oportunitat de veure i provar les construccions presentades a les diferents zones d'exposicions fent un recorregut per les receptes a les diferents èpoques. La sala, ambientada amb diferents estacions, va oferir una selecció de plats i bufets de marinejades clàssiques, contemporànies i de avantguarda.

L'esdeveniment 'Essències del Mediterrani' va estar amenitzat amb música ambient a càrrec de Pablo Navarro, el violinista i productor musical espanyol més recorregut en el panorama internacional.

Una iniciativa consolidada per l’èxit de públic i resultats

L'entitat financera va apostar per primera vegada per la creació d'un esdeveniment propi en 2014 per fomentar la relació amb els seus clients de banca privada. Davant d'aquesta bona acollida d'aquestes trobades selectes, en els anys vinents es va decidir organitzar, amb la mateixa producció que en anys anteriors, una gira per vàries ciutats espanyoles.

En aquesta ocasió s'ha creat la primera "Exposición comestible". Aquesta serà itinerant per Espanya i farà valdre els productes de cada terra. Essències de Levante, Essències de Navarra, Essències del Sur, Essències de les Illes o Essències del Mediterrani seran els esdeveniments que es duran a terme durant aquest any. El circuit 'En Esencia 2018' visitarà, entre juliol i setembre, les ciutats de Pamplona, Mallorca i Sevilla, a més de la trobada organitzada la setmana passada a València i ahir a Barcelona.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per alts patrimonis, conta actualment amb 58.491 clients. A 31 de desembre de 2017, gestionava un total de 63.203 milions d'euros en actius.

L'entitat ha sigut reconeguda durant els últims anys com Millor Banca Privada en Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis, family offices, que identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entretenir l'assessorament, feta per un equip compromès amb una àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzats en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 560 gestors. Així mateix, l'entitat disposa de 46 centres especialitzats de banca privada a tota Espanya, 9 d'ells a la Territorial de Barcelona. CaixaBank compte en aquesta direcció territorial amb 172 professionals de Banca Privada en els seus centres especialitzats, que atenen a més de 18.000 clients interlocutors i gestionen un patrimoni de 22.500 milions d'euros. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES