Nota de premsa

CaixaBank obrirà un centre Business a plaça de la Font de Tarragona per fomentar la proximitat amb petites empreses i emprenedors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Projecte Centre Business Tarragona.


• A través d’aquest centre, l’entitat financera prestarà un servei especialitzat i proper a microempreses, comerços, autònoms i emprenedors.

• El singular local on s’ubicarà integra importants restes del Circ Romà que tornaran a ser visibles des de la plaça.

• L’oficina disposarà d’un caixer automàtic que donarà servei als veïns de la Part Alta de la ciutat.

CaixaBank obrirà a Tarragona, a Plaça de la Font, 45, un nou centre Business per oferir un servei especialitzat i pròxim a les petites empreses de la zona. A través d'aquest centre, l'entitat oferirà atenció personalitzada a microempreses, aquelles que facturen menys de 2 milions d'euros; així com a comerços, autònoms i emprenedors. El centre està previst s’obri al públic a mitjans del mes de novembre.

El centre Business de Tarragona es concep com un lloc en el qual concentrar l'activitat econòmica de la zona per compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. El centre disposarà d'espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte proper, juntament amb despatxos que facilitaran el coworking amb el client i que estaran dotats amb les tecnologies més avançades, potenciant així un model de relació basat en la digitalització i la proximitat.

La proposta de valor de Business combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei realment útil. Des de l'entitat financera, a més, s'orienta a les empreses que volen apostar per la internacionalització amb assessorament especialitzat, gestió a distància, àmplia cobertura i solucions financeres adaptades i de qualitat per a les seves operacions a l'exterior. Actualment, des dels 23 centres Business i amb els 560 gestors especialitzats en tota la xarxa retail, s'ofereix aquest servei personalitzat a més de 275.000 clients de l'entitat.

Oficina singular amb importants restes patrimonials del Circ Romà

L’oficina, que des de 2006 fins a 2017 va acollir el centre de Banca Privada de CaixaBank a Tarragona, integra i realça importants restes del Circ Romà. Es tracta de dos dels murs de càrrega que sustentaven les voltes de la graderia de la banda meridional, amb la secció del pòdium i grades i la part superior de la volta. També són visibles la fonamentació i l’inici del pòdium –que estava ocult per sota de la cota del nivell actual del recinte- i, a la banda posterior, part de la planta corresponent al pòrtic de la façana meridional.

El projecte de rehabilitació de l’edifici on s’ubicava l’antic cafè Moka, que va permetre ressorgir el passat d’entre les runes i fer compatibles les restes arqueològiques amb l’ús bancari, va permetre la creació d’un espai que en el seu interior acull les restes del Circ en tota la seva alçada i les mostra cap a l’exterior, cap a la plaça de la Font, gràcies a un tancament realitzat en vidre darrere de la façana.

CaixaBank, el valor de l'especialització

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la major xarxa comercial de la península, amb 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la major base de clients digitals d'Espanya.

L'entitat desenvolupa un model de banca universal socialment responsable i està considerada per Compro com la primera del sector financer espanyol en responsabilitat empresarial i govern corporatiu. Així mateix, el 2019, CaixaBank ha estat triat com a Millor Banc d'Espanya i Millor Banc a Europa Occidental per la revista nordamericana Global Finance.

Per a empreses que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank s'ha consolidat com a referència, amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

L'entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne, el servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar startups, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d'actuació global que duen a terme activitats d'innovació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES