Nota de premsa

CaixaBank obre una oficina del nou model Store a Salt amb horari ampliat per oferir un millor servei als clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank obre una oficina de nou model Store a Salt

• L’oficina Store Salt disposa d’un horari de matí i tarda i, en finalitzar l’estiu, estarà oberta al públic de manera ininterrompuda de 8.30 a 18.30h

• La Store integra els serveis de l’oficina de Marquès de Camps, on es manté el servei de caixer automàtic

CaixaBank ha posat en funcionament una oficina del seu nou model Store a Salt, ubicada al carrer Francesc Macià número 1 (plaça Llibertat de Salt). La sucursal, que va obrir portes el passat 26 de juliol, disposa d’un horari ampliat i, en finalitzar l’estiu, estarà oberta al públic de manera ininterrompuda de 8.30 a 18.30h, de dilluns a dijous i els divendres, de 8.30h a 14.30h.

La Store Salt disposa d’una una superfície de 490 m2. Compta amb 13 empleats i 7 caixers automàtics de darrera generació. Es tracta de la catorzena oficina del nou model de CaixaBank a les comarques gironines.

CaixaBank ha concentrat a la Store els serveis que oferia des de l’oficina Marquès de Camps, situada a 500 metres de distància. Fruit de les converses amb l’Ajuntament de Salt i l’alcalde Jordi Viñas, i amb l’objectiu d’oferir el millor servei als clients i facilitar la inclusió financera, l’entitat mantindrà un servei de caixer automàtic a l’oficina 0935-passeig Marquès de Camps, per cobrir les necessitats del dia a dia. El servei d’assessorament personalitzat s’oferirà des de la Store Salt, dotada d’una millor infraestructura de despatxos, servei d’atenció i d’un horari ampliat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 232 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2018, l’entitat ha estat escollida com el ‘Millor Banc Digital d’Europa Occidental’ per la revista Euromoney, per la seva transformació digital i la seva innovació tecnològica. A més, el banc també ha sigut premiat com el ‘Millor Banc d’Espanya’ per la revista nordamericana Global Finance aquest mateix any.

 

NOTÍCIES RELACIONADES