Nota de premsa

CaixaBank obre una nova oficina a Cambados per reforçar les prestacions que ofereix als seus clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• Aquesta oficina més àmplia, accessible i dotada de les últimes tecnologies permetrà oferir un millor servei als clients de l'entitat.

• CaixaBank aposta, a través de la seva xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients.

CaixaBank ha renovat la seva oficina a Cambados. L'entitat ha obert una nova sucursal en aquesta localitat del Salnés amb l'objectiu de millorar les prestacions que ofereix als seus clients en aquesta zona. La nova oficina, situada a l'avinguda Galícia, número 1, davant de la Plaça del Concello, amplia la seva superfície i elimina les barreres físiques amb l'objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l'empleat, augmentant la proximitat entre ambdós.

Amb aquesta nova oficina, CaixaBank aspira reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients en aquesta comarca –en la qual compta amb un total de sis oficines- mitjançant un model que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

La renovació de l'oficina ha inclòs també la instal·lació d'un caixer que incorpora les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l'ús d'unitats recicladores de bitllets.

Una àmplia xarxa comercial al servei dels clients

CaixaBank és l'entitat capdavantera en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. A Galícia, l'entitat compta amb 192 oficines.

CaixaBank ha estat triat Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat CaixaBank com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

 

NOTÍCIES RELACIONADES