Nota de premsa

CaixaBank obre una nova oficina a Baiona per reforçar les prestacions que ofereix als seus clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

Aquesta oficina més àmplia, accessible i dotada de les últimes tecnologies permetrà oferir un millor servei als clients de l'entitat.

CaixaBank aposta, a través de la seva xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients.

CaixaBank ha renovat la seva oficina a Baiona. L'entitat ha obert una nova sucursal en aquesta localitat del Val Miñor amb l'objectiu de millorar les prestacions que ofereix als seus clients en aquesta zona. La nova oficina, situada igual que l'anterior a l'Avinguda Elduayen, amplia la seva superfície i elimina les barreres físiques amb l'objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l'empleat, augmentant la proximitat entre ambdós.

Amb aquesta nova oficina, CaixaBank aspira a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients en aquesta comarca –on compta amb un total de quatre oficines- a través d'un model que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

La renovació de l'oficina ha inclòs també la instal·lació d'un caixer que incorpora les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l'ús d'unitats recicladores de bitllets.

Una àmplia xarxa comercial al servei dels clients

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. A Galícia, l'entitat compta amb 192 oficines.

CaixaBank ha estat triat Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat CaixaBank com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

 

NOTÍCIES RELACIONADES