Nota de premsa

CaixaBank obre una línia de finançament per als afectats per les tempestes a les Terres de l’Ebre

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Centre corporatiu de CaixaBank a Barcelona

L’entitat financera ofereix condicions especials perquè els damnificats pels aiguats puguin continuar mantenint la seva activitat.

CaixaBank ha obert una línia de finançament per als afectats per les tempestes de les Terres de l’Ebre d’aquesta setmana que han provocat greus destrosses tant als negocis com a béns i objectes personals. 

La direcció territorial de CaixaBank a Catalunya ha treballat perquè els afectats pels aiguats puguin beneficiar-se d'aquestes línies de finançament que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank a les Terres de l’Ebre. 

Així mateix, els clients que tenen contractada una assegurança amb CaixaBank des d’avui mateix  poden trucar al telèfon 900 50 50 40 per tramitar els sinistres. 

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agroalimentari, proposa un finançament en condicions especials amb una carència de fins a tres anys amb l'objectiu d’ajudar en aquells casos en què les explotacions i conreus hagin resultat afectats. 

"Tenim un compromís ferm amb les Terres de l’Ebre. Volem estar al costat dels afectats per les inclemències meteorològiques per, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat", ha assegurat el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana. 

CaixaBank és l'entitat financera de referència a les Terres de l’Ebre, amb una gran xarxa comercial d’oficines i caixers automàtics i un destacat posicionament en nombre de clients i en banca digital. 

L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per a cada segment de client. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES