Nota de premsa

CaixaBank obre una campanya de crowfunding a favor de l’Asociación de Niños Especiales de La Palma-NEP per a la construcció d'un parc infantil adaptat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Edificis de CaixaBank

• La finalitat de la campanya, promoguda per oficines de CaixaBank, busca que qualsevol persona participi amb els seus donatius per a la construcció d'un parc infantil adaptat.

• Ja s'han obtingut 9.154 euros, gràcies al donatiu realitzat per l'Obra Social "la Caixa".

CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu que particulars i empreses, clients o no clients de l'entitat, se sumin a la iniciativa d'aconseguir els 8.000 euros necessaris per completar l'import per a la construcció d'un parc infantil adaptat.

L'Obra Social "la Caixa" ja ha realitzat una aportació de 9.154 euros al projecte, dels més de 17.000 euros necessaris per a la seva construcció. Els 8.000 euros restants són l'aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les més de 200 oficines a Canàries. Els ciutadans o empreses que vulguin col·laborar poden realitzar la seva aportació des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de CaixaBank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s'abonaran al projecte.

Si aquesta acció solidària culmina amb èxit, els beneficiaris de NEP (Nens Especials de la Palma) podran gaudir d'un parc infantil adaptat on es garanteixi la igualtat d'oportunitats dels nens/es amb discapacitat i que els permeti gaudir dels avantatges de joc com qualsevol altre menor.

Asociación de Niños Especiales de La Palma-NEP

L’Asociación de Niños Especiales de La Palma-NEP, és una entitat sense ànim de lucre, amb experiència de més de dues dècades en atenció a menors i joves amb discapacitat i a les seves famílies. El principal objectiu és el de millorar la seva qualitat de vida, oferint-los uns serveis de rehabilitació de caràcter integral.

El projecte “Jo també jugo” sorgeix derivat d'una avaluació de necessitats i té com a objectius específics:

  • Fomentar la inclusió social dels nens/es amb discapacitat, creant unes instal·lacions en les quals puguin compartir jocs amb altres menors amb o sense discapacitat.
  • Donar suport als pares, mares i cuidadors, creant un espai on els nens/es puguin realitzar activitats lúdiques amb garanties de seguretat, i en el qual també les seves famílies gaudeixin d'un espai de trobada.

Afavorir el desenvolupament evolutiu dels menors amb discapacitat, beneficiant-se de tots els avantatges que els ofereix la pràctica del joc.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES