Nota de premsa

CaixaBank obre una campanya de crowdfunding a favor del Rebost Solidari de Vilafranca del Penedès

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
(D’esquerra a dreta): Ton Grau, Jordi Junyent, Manuel Medialdea, Núria Figuera, Ester Morgades, Rosa Raventós i Esteve Tomàs.

L'objectiu de la campanya, promoguda per les oficines de l’entitat a Vilafranca del Penedès, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en l’ adquisició d’un camió refrigerat pel transport d’aliments frescos per a les famílies beneficiaries d’aquesta associació.

Ja s’han obtingut 10.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l’Obra Social ”la Caixa”.

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat, se sumin a la iniciativa d’aconseguir els 5.000 euros necessaris per a completar l’adquisició d’un camió refrigerat per a la recollida d’aliments frescos que s’ofereixen, a través del Rebost Solidari, a famílies necessitades de Vilafranca del Penedès.

L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 10.000 euros al projecte, dels 15.000 euros necessaris per a la compra del camió. Els 5.000 euros restants són l’aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines de Vilafranca del Penedès, donatiu que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de la Línia Oberta o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, l’entitat beneficiaria, el Rebost Solidari, podrà adquirir aquest vehicle que li permetrà l’increment del volum de càrrega d’aliments, així com l’estalvi en l’externalització del servei de transport. El camió escollit, compleix amb els requeriments necessaris per carregar i conservar fruita i verdura fresca gràcies a la refrigeració. A més, també serà possible el transport d’ aliments congelats.

El Rebost Solidari (Banc d’ Aliments)

El Rebost Solidari, situat a l'Avinguda del Garraf de Vilafranca del Penedès, atén mensualment a 500 famílies que suposen un total de 1.700 persones beneficiades.

Aquest projecte és una realitat gràcies a l’Associació Ressò (Recursos Socials Solidaris), associació constituïda per diverses entitats de Vilafranca que treballen, conjuntament, en la recaptació i distribució d'aliments a famílies necessitades de la vila. L’objectiu comú és gestionar el Rebost Solidari com a centre únic de distribució d'aliments a Vilafranca del Penedès.

Així mateix, tots els beneficiaris son derivats des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’Associació Ressò Vilafranca, amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca, està integrada per les entitats La Llum del Nord, l'Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, l'Associació de Veïns de la Girada, la Creu Roja, Càritas, la Fundació Amàlia Soler, l'Associació Entrem-hi i l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies.

 

NOTÍCIES RELACIONADES