Nota de premsa

CaixaBank obre una campanya de crowdfunding a favor de la Fundació Althaia per a l’Hospital de Dia d’Oncologia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director general de la Fundación Althaia, Manel Jovells, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

• L'objectiu de la campanya, promoguda per les oficines de l’entitat a la Catalunya Central, és que la població contribueixi amb els seus microdonatius solidaris amb el projecte del nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.

• Ja s’han obtingut 50.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l’Obra Social ”la Caixa”.

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat, se sumin a la iniciativa d’aconseguir la inversió necessària  per a fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.

L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 50.000 euros al projecte. CaixaBank espera incrementar aquesta quantitat amb els donatius que es recullin a través de les seves oficines a les comarques del Bages, Berguedà, el Moianès, el Solsonès i la Cerdanya. Els ciutadans o empreses que vulguin col·laborar-hi poden realitzar la seva aportació des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, l’entitat beneficiaria, Fundació Althaia, podrà avançar en el seu objectiu de fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de Manresa. El projecte preveu la creació d’espais més amplis que donin resposta a les necessitats dels pacients i que facin possible una atenció amb major calidesa i confort. El nou Hospital de Dia tindrà llum natural per proporcionar interiors lluminosos i amplis; espais que afavoreixin tant la interacció entre usuaris quan ells ho desitgin com la intimitat quan ho necessitin i sala d’espera oberta amb diferents ambients per fer més agradable l’espera als familiars.

Fundació Althaia

La Fundació Althaia és una fundació privada sense ànim de lucre que dona servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social. La seva missió és oferir serveis amb qualitat i eficiència en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excel·lència tant tècnica com humana dels seus professionals.

Althaia està integrada per un equip d’uns 1.800 professionals que ofereixen atenció primària, especialitzada, a la dependència, en salut mental i medicina de l’esport. I és una xarxa assistencial universitària de referència per a 258.000 habitants, procedents bàsicament del Bages i del Solsonès, així com de la Cerdanya, el Berguedà i el Moianès.

 

NOTÍCIES RELACIONADES