Nota de premsa

CaixaBank obre un nou Centre d'Empreses a Múrcia per donar resposta a 2.000 empreses de la Regió

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Inauguració del Centre Empreses a Múrcia.

El nou centre dóna Servei a més de 600 empreses murcianes amb facturació anual superior als 2 milions d'euros.

El Centre d'Empreses Múrcia II, situat al Polígon Oest, és el tercer de CaixaBank a la Regió després del de Múrcia I i Cartagena

CaixaBank ha obert un nou centre d'Empreses a la Regió de Múrcia, amb l'objectiu de reforçar el servei que ofereix als empresaris murcians i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Raúl Íñigo, disposa d'un equip d'experts en negoci empresarial de 9 persones i dóna servei a més de 600 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d'euros de la capital murciana.

El Centre d'Empreses Múrcia II, que se situa a l'avinguda Francisco Salzillo, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d’altres àmbits de negoci.

El nou centre d'empreses és el tercer que obre CaixaBank a la Regió de Múrcia, (després dels centres de Múrcia I i Cartagena), i gestiona un volum de negoci superior als 250 milions d'euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes en l'economia de la Regió.

El director del centre, Raúl Íñigo, destaca que l'entrada en funcionament del segon Centre d'Empreses de la capital murciana “permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats dels empresaris de Múrcia”.

Amb l'obertura d'aquest nou centre, CaixaBank passa a gestionar unes 2.000 empreses de la Regió de Múrcia amb una facturació anual superior als 2 milions d'euros.

CaixaBank: un model propi per a banca d’empreses

CaixaBank disposa avui d'una de les majors quotes de penetració en el sector d'empreses a nivell de l'Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l'entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d'empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d'un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, compta amb un equip de banca internacional i amb una xarxa d'oficines de representació a París, Milà, Frankfurt, Pequín, Xangai, Dubai, Nova Delhi, Istanbul, Singapur, el Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, Johannesburg, São Paulo, Hong Kong i Lima. L'entitat també disposa d'oficines operatives a l'exterior: Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger. En total, la xarxa exterior de CaixaBank treballa en 127 països amb 89 divises diferents.

 

NOTÍCIES RELACIONADES