Nota de premsa

CaixaBank obre un debat sobre la importància del reposicionament de la planta hotelera del Garraf-Penedès

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank obre un debat sobre la importància del reposicionament de la planta hotelera del Garraf-Penedès.

• CaixaBank, a través de la seva línia de negoci Hotels & Tourism, disposa de diferents alternatives de finançament per a la renovació dels equipaments hotelers.

• En col•laboració amb Comercia Global Payments, presenta les darreres innovacions en la gestió del negoci hoteler on line als professionals del sector turístic.

CaixaBank ha presentat als professionals del sector turístic del Garraf-Penedès les diferents alternatives de finançament per a la renovació dels equipaments hotelers, així com les darreres innovacions en la gestió de la venda directa per al sector hoteler i de càmping. La jornada s’ha celebrat a l’auditori Miramar de Sitges.

Durant la jornada, que ha estat presidida pel Director Territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau i per la Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, ha comptat amb la intervenció de la responsable de la línia de negoci Hotels & Tourism de CaixaBank a la Direcció Territorial Barcelona, Mª José Marin, el director de Caixabank Hotels & Tourism Diego Hernández i els representants de Comercia Global Payments, Albert Climent i Jordi Vieta.

Aquestes sessions permeten mostrar als empresaris turístics les últimes novetats en productes i serveis sobre la tecnologia per a la venda on line del sector hoteler i de càmpings, cada cop més demandada pel sector i la voluntat de Caixabank d’acompanyar al sector en els seus projectes i en la seva activitat diària..

Comercia, joint venture entre CaixaBank i Global Payments, és líder en el mercat espanyol en adquirència i processament de pagaments amb una quota de mercat propera al 27%.

Productes adaptats al sector turístic

CaixaBank Hotels & Tourism posa a disposició del mercat hoteler una gamma de productes i serveis diferencials i una potent xarxa de professionals experts en el sector que ajudi a optimitzar la rendibilitat dels negocis i a simplificar la seva activitat diària.

La incorporació de nous productes i serveis específics al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings. CaixaBank ofereix una àmplia gama de productes específics i de finançament adaptats als projectes hotelers, amb una anàlisi preliminar gratuït. A més d'assessorament d'inversió als clients i promoure la modernització de la planta hotel existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i els nous projectes de construcció, tant en el segment urbà, així com en la vacances.

Entitat de referència en el sector turístic

El 2008, l'entitat va crear una àrea de negoci dedicada en exclusiva a aquest sector i va convertir CaixaBank en la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

El 2017, l'entitat va concedir més de 1.500 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s'ha anat renovant des del 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l'assistència a les fires turístiques més importants d’àmbit mundial com Fitur i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d’Hosteltur, una cita ineludible del sector.

El banc que escullen les empreses

CaixaBank s'ha consolidat el 2017 com l'entitat que escullen les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada composta per 116 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES