Nota de premsa

CaixaBank obre un Centre d’Empreses a Tortosa per atendre als clients de les Terres de l’Ebre

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank obre un Centre d’Empreses a Tortosa per atendre als clients de les Terres de l’Ebre

• El nou centre dóna servei a més de 400 empreses de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre amb facturació anual superior als 2 milions d’euros.

• El Centre d’Empreses de les Terres de l’Ebre gestiona un volum de negoci superior als 140 milions d’euros.

CaixaBank ha obert un centre d’Empreses a Tortosa, amb l’objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris ebrencs i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Carles Pellicer, disposa d’un equip d’experts en negoci empresarial de 5 persones i dóna servei a més de 400 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d’euros de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

El Centre d’Empreses de CaixaBank a les Terres de l’Ebre, que s’ubica a l’Avinguda Catalunya número 78 de Tortosa, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d’altres àmbits de negoci.

El Centre d’Empreses de les Terres de l’Ebre gestiona un volum de negoci superior als 140 milions d’euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i turístic, els de major pes a l’economia de les comarques ebrenques. El director del centre, Carles Pellicer, destaca que l’entrada en funcionament del Centre d’Empreses de les Terres de l’Ebre “permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris ebrens”.

El de Tortosa és el tercer centre d’empreses de CaixaBank a la província de Tarragona després dels de Tarragona ciutat i Reus.

CaixaBank: un model propi per a banca d’empreses

CaixaBank disposa avui d’una de les majors quotes de penetració en el sector d’empreses a nivell de l’Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l’entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d’empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d’un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d’un equip de banca internacional i una xarxa d’oficines de representació a Paris, Milà, Francfort, Pekín, Shanghai, Dubái, New Delhi, Istambul, Singapur, El Caire, Santiago de Chile, Bogotá, Nova York, Johannesburgo, Argelia, Sao Paulo i Lima. L’entitat també disposa d’oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tánger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d’acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES