Nota de premsa

CaixaBank obre un Centre d’Empreses a Cassà de la Selva per atendre als clients de les comarques del sud de Girona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

El nou centre dóna servei a més de 800 empreses de les comarques de la Selva, el Gironès, Baix Empordà i en general al sud de la província de Girona amb facturació anual superior als 2 milions d’euros.

El Centre d’Empreses Girona Sud gestiona un volum de negoci superior als 180 milions d’euros.

CaixaBank ha obert un centre d’Empreses a Cassà de la Selva, amb l’objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris gironins i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Blai Morera, disposa d’un equip d’experts en negoci empresarial de 10 persones i dóna servei a més de 800 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d’euros de les comarques de la Selva, el Gironès i el Baix Empordà.

El Centre d’Empreses Girona Sud de CaixaBank, que s’ubica al Passeig del Ferrocarril, 29 de Cassà de la Selva, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els gestors i especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d’altres àmbits de negoci.

El nou centre d’Empreses gestiona un volum de negoci superior als 180 milions d’euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes a l’economia de les comarques gironines.

El director del centre, Blai Morera, destaca que l’entrada en funcionament del Centre d’Empreses Girona Sud “permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris gironins”.

El de Cassà de la Selva és el tercer centre d’empreses de CaixaBank a la província de Girona després del de Girona ciutat i del de Girona Nord, ubicat a Figueres.

CaixaBank: un model propi per a banca d’empreses

CaixaBank disposa avui d’una de les majors quotes de penetració en el sector d’empreses a nivell de l’Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l’entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d’empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d’un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d’un equip de banca internacional i una xarxa d’oficines de representació a Paris, Milà, Frankfurt, Pekín, Shanghai, Dubai, New Delhi, Istanbul, Singapur, El Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, Johannesburg, Algèria, Sao Paulo i Lima. L’entitat també disposa d’oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d’acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

CaixaBank té la vocació de donar suport al creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d’alt valor afegit com, per exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura dels gestors de les empreses amb el seu assessor personal de CaixaBank a través d’Internet. L’entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris a les principals ciutats per analitzar la situació econòmica (Coffe & Break), així com sessions especifiques d’actualitat de mercats (Enfocament Expert).

 

NOTÍCIES RELACIONADES