Nota de premsa

CaixaBank obre un centre ‘all in one’ a Eivissa per oferir una experiència financera única a Balears

Amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients bancaris

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Detall del centre ‘all in one’ Eivissa

• Es tracta de la quarta obertura d'aquest concepte a tota Espanya, després dels centres de València, Barcelona i Madrid.

• Amb més de 1.500 metres quadrats, ‘all in one’ Eivissa reuneix un equip de 49 professionals amb atenció especialitzada per tots els segments de negoci: particulars, Banca Premier, Banca Privada, autònoms, negocis i empreses.

• El centre ‘all in one’ combina disseny, tecnologia i assessorament expert per convertir la visita dels clients en un moment especial.

• El nou espai està dotat de l'últim en tecnologia, amb pantalles envolupants, caixers amb reconeixement facial i dispositius NFC per identificar al client a la seva arribada i evitar-li l'espera.

CaixaBank obre aquest dijous un centre ‘all in one’ a Eivissa. L'entitat financera posa així en marxa el seu centre flagship a Eivissa, el primer d'aquest concepte a Balears i el quart de tota Espanya, després de les obertures de València, Barcelona i Madrid.

‘all in one’ Eivissa suposa l'agrupació, en un únic centre de més de 1.500 metres quadrats, de les oficines Store Vara de Rei, Store Negocis, Store Premier i els centres de Banca Privada i Banca d'Empreses d'Eivissa i Fomentera. En total, suposa reunir un equip de més de 49 professionals per oferir atenció especialitzada a tots els segments de negoci, tant particulars (amb gestors experts en banca retail, Banca Premier i Banca Privada) com a professionals (autònoms, microempreses i empreses). Està previst que s'atengui una cartera de més de 23.000 clients.

A més, aquest espai disposa de tots els elements de disseny, tecnologia i atenció especialitzada que fan de ‘all in one’ un nou concepte d'experiència de serveis financers únic Europa, creat per CaixaBank amb l'objectiu que la visita dels clients es converteixi en un moment especial i totalment diferent.

Per això, l'oferta de serveis inclou zones específiques d'atenció dissenyades per cada tipus de clients, més de 23 despatxos per reunions privades i l'últim en tecnologia, com a caixers amb reconeixement facial, pantalles envolupants amb continguts especialment creats pel centre o un avançat sistema d'acte check-in que permet identificar ràpidament als clients i avisar als gestors a la seva arribada.

Disseny i tecnologia per una experiència única

En ‘all in one’, l'experiència de la visita comença molt abans d'arribar. Ja des del moment en què es tanca una trobada amb el gestor, el client disposa al seu mòbil d'un sistema d'avisos i notificacions que li recorden la seva cita i li conviden a confirmar-la o, si el necessita, canviar-la. L'aplicació CaixaBankNow permet veure en temps real l'agenda del gestor i triar el buit horari més convenient.

Els qui arribin a ‘all in one’ amb cita prèvia no tindran necessitat de guardar torn perquè avisin al seu gestor: el client podrà notificar amb el seu mòbil que ha arribat i la persona que li espera sortirà a la seva trobada. Així mateix, CaixaBank ha dissenyat un sistema d'acte check-in amb tecnologia NFC gràcies al qual el client pot avisar de la seva arribada simplement aproximant el seu mòbil al dispositiu situat en l'entrada de ‘all in one’.

El disseny i la tecnologia es combinen a ‘all in one’ perquè l'experiència de la visita sigui especial pels clients. Les pantalles envolupants ofereixen imatges d'entorns naturals que, combinades amb l'ambient musical i la fragància de l'espai, elaborada exclusivament pel centre, propicien la sensació d'arribada a un “oasi urbà”. Així mateix, la distribució d'espais està pensada perquè gestors i clients puguin disposar de sales privades de reunió i zones reservades per trobades més disteses abans de l'entrevista, amb serveis com a degustació de cafè Nespresso. Igualment, els clients de ‘all in one’ Eivissa podran tenir accés en línia a les ‘CaixaBank Talks’, la programació mensual de xerrades, ponències, rodones i esdeveniments sobre tota mena de temes d'interès que organitza CaixaBank.

La zona d'autoservei de ‘all in one’ compta amb els últims avanços en caixers, inclosa la tecnologia de reconeixement facial, dissenyada per CaixaBank per facilitar als clients extreure efectiu amb una imatge del seu rostre, sense necessitat d'introduir la seva PIN. El programari d'aquesta mena de caixers reconeix i valguda 16.000 punts del rostre del client per garantir una identificació totalment segura. CaixaBank ha estat la primera entitat financera del món a posar en marxa aquesta tecnologia.

El centre ‘all in one’ Eivissa estarà obert al públic de manera ininterrompuda de 8.30 a 18.30 de dilluns a dijous, i de 8.30 a 14.30 els divendres, entre setembre i juny. Durant juliol, agost i primera quinzena de setembre, ‘all in one’ Eivissa mantindrà l'horari d'estiu d'atenció al públic (de 8.30 a 14.30 hores).

CaixaBank, un referent en la innovació en oficines bancàries

Per CaixaBank, la innovació al canal oficina és una constant en la seva trajectòria. En 2013, l'entitat va ser la primera del sector que va apostar per un nou model de sucursal en crear les oficines ‘Store’, amb importants innovacions tant al disseny, amb espais oberts i eliminació de barreres entre gestors i clients, com en l'horari d'atenció al públic (ininterromput de matí i tarda) i al model d'atenció (amb gestors especialitzats en els diferents segments de banca de particulars).

Actualment, aquest concepte cuompta ja amb 600 oficines en tota Espanya, de les quals 24 estan ubicades a Balears

Amb ‘all in one’, CaixaBank va iniciar al 2019 una aposta per crear centres flagship que ofereixen als clients una experiència financera única.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES