Nota de premsa

CaixaBank obre quatre noves oficines a Pamplona amb el nou concepte Store orientat a fomentar la proximitat amb els seus clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank obre quatre noves oficines a Navarra del seu nou model Store

• Les oficines Store posen en valor el lideratge de l'entitat en innovació prioritzant la transparència i proximitat, i donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

CaixaBank ha obert en les últimes setmanes quatre oficines del nou model Store a Navarra amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la Comunitat Foral. CaixaBank està estenent per tot el territori espanyol aquest nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. Amb aquestes tres noves obertures, l'entitat compta ja amb 13 oficines Stores a Navarra i amb 200 a tota Espanya.

Les oficines ‘Store’ tracten de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència del client dins l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca Particulars, Banca Personal, Banca Privada i Negocis.

Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra, ha assenyalat que aquest nou concepte d'oficina “ens permetrà ser a Pamplona un punt de referència per a tots els ciutadans i estar accessibles per a tots els nostres clients; tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier o banca privada”. El client es trobarà amb un nou model de relació basat en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal.

Un nou model basat en la innovació, la transparència i la proximitat

Les oficines ‘store’ potencien l'atenció personal i la gestió de l'autoservei. Així, els empleats acompanyen i ajuden el client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, d'aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d’un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

Així mateix, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells. Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

En concret, les noves oficines de CaixaBank es denominen store Abejeras (Carrer Erletokieta, 1), store Marcelo Celayeta (Avinguda Marcelo Celayeta, 101) i store Arrosadia (Carrer Río Irati, 15) i Store Zizur Mayor (Calle Idoia, 7)

Després d'aquestes tres obertures, CaixaBank compta a Navarra amb 13 oficines d'aquest model innovador situades 7 d'elles a Pamplona (Avinguda Carlos III, Avinguda de Bayona, carrer Iturrama, Avinguda San Jorge, Erletokieta, Avinguda Marcelo Celayeta i Río Irati), Tudela (Carrera Gaztambide), Estella-Lizarra (Carrer San Andrés), Barañáin (Plaça de los Sauces), Burlada (Carrer Mayor) i Tafalla (Avinguda Severino Fernández).

 Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats capdavanteres en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

 

NOTÍCIES RELACIONADES