Nota de premsa

CaixaBank obre l´oficina número 300 del nou model Store a La Garriga

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Obertura de l’oficina Store La Garriga

• CaixaBank reforça el seu posicionament a la comarca del Vallés Oriental.

• La nova sucursal de La Garriga és la cinquena del nou model de CaixaBank a la comarca. I, és l´oficina número 127 d´aquest model a la direcció territorial de Barcelona.

 

CaixaBank ha obert a La Garriga una nova oficina, del seu innovador model Store, amb l’objectiu de reforçar el seu posicionament a la vila.

L’entitat financera està estenent per tot el territori espanyol el nou model d’atenció personal que es va iniciar al 2013 a Barcelona ciutat amb l´oficina Store Diagonal. CaixaBank té avui 300 oficines d’aquest model al territori espanyol; i, l´Store La Garriga és l´oficina número 127 d´aquest model a la direcció territorial de Barcelona.

Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l’experiència del client dins de l’oficina.

La nova oficina Store La Garriga està situada a la Plaça de l’Església, 1 a La Garriga i és la cinquena oficina al Vallès Oriental d’aquest nou model, després d´obrir-les a les poblacions de Mollet, Canovelles, Sant Celoni i Cardedeu.

La Store La Garriga disposa d’una una superfície aproximada de  521m2 distribuïts en dues plantes. Compta amb 11 empleats, incloent gestors de banca Premier i gestors de negoci, per atendre les necessitats requerides dels prop de 8.000 clients que gestionen.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d’oficina Store es potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei; s’acompanya i ajuda al client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l’entrada de l’oficina, per part d’un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l’eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l’atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l’oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc d’Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l’entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre d’altres. Tanmateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha escollit a l’entitat, per primer cop, com a Millor Banc Digital d’Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de la A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic

 

NOTÍCIES RELACIONADES