Nota de premsa

CaixaBank obre a La Corunya una oficina del seu nou model orientat a fomentar la proximitat amb els clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Nova oficina Store San Andrés a La Corunya

Les oficines ‘Store’ posen en valor el lideratge de l’entitat en innovació prioritzant la transparència i proximitat, i donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients

CaixaBank ha obert a La Corunya una nova oficina del seu model ‘Store’ amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la ciutat. Amb aquesta obertura, CaixaBank implanta a La Corunya aquest innovador model d'atenció personal. L’‘Store’ Sant Andrés, que es converteix en l'oficina principal de l'entitat a La Corunya, està localitzada en aquest emblemàtic carrer de la ciutat, a l'entorn de l'Església Castrense. És la tercera oficina a Galícia d'aquest model de CaixaBank.

‘Store’ San Andrés tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca Particulars, Banca Personal, Banca Privada i Negocis.

Emilio Barreiro, director territorial de CaixaBank a Galícia, ha assenyalat que aquest nou concepte d'oficina “ens permetrà consolidar a l'entitat com un punt de referència a la ciutat per a tots els ciutadans i estar accessibles per a tots els nostres clients; tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier o banca privada”. El client es trobarà amb un nou model de relació que està basat en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal.

“Store” San Andrés” Innovació, transparència i proximitat

L’‘Store’ Sant Andrés, que compta amb més de 7.000 clients i una plantilla de dotze professionals dirigida per Elena Rodríguez Ferreiro, potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei. Així, els empleats acompanyen i ajuden al client en l'ús dels quatre caixers d'última generació situats en l'oficina i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, d'aquesta manera, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

Així mateix, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells. Tanmateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

A més de l'oficina ‘store’ de Sant Andrés, CaixaBank compte a Galícia amb altres dues sucursals d'aquest model innovador. En propers mesos estendrà aquest concepte a noves ciutats gallegues.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines ‘store’ són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats capdavanteres en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank està considerada com la millor entitat financera del món en banca mòbil, segons l'informe realitzat per Forrester Research “2015 Global Mobile Banking Functionality Benchmark”, que avalua les aplicacions mòbils de 41 grans entitats financeres retail de tot el món. Actualment, l'entitat lidera la banca mòbil a Espanya per nombre de clients, amb 2,8 milions d'usuaris operatius al mes.

A més, ha estat una de les primeres entitats del món a apostar per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, la qual cosa li ha valgut rebre premis com el “Most Innovative Bank of the World” en els Global Banking Innovation Awards organitzats pel Bank Administration Institute i Finacle en el 2011 i 2013, i el del millor banc del món en innovació tecnològica, atorgat per la revista Euromoney en el 2013 i 2014.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

L'objectiu final de les ‘Store’ és oferir un millor servei i millorar l'experiència dels clients de CaixaBank en les oficines. En aquest sentit, el projecte d'oficines ‘Store’ ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines ‘Store’ i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES