Nota de premsa

CaixaBank crea un nou servei d'assessorament independent per a clients de Banca Privada

És pioner a la banca espanyola

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Edifici corporatiu de CaixaBank a Barcelona.

• L'entitat constitueix CaixaBank Wealth amb 7 experts en gestió de patrimonis, de manera que cobreix totes les possibilitats que ofereix el marc regulador de MIFID II.

• L'estructura organitzativa d'aquesta nova unitat està separada i es realitza amb cobrament explícit del servei d'assessorament donant accés al mateix temps a una gamma més àmplia de productes.

• CaixaBank Banca Privada té 57.800 clients i compta amb 62.894 milions d'euros en actius sota gestió.

CaixaBank ha creat un nou servei d'assessorament independent, sota la nova regulació MIFID II, que es denominarà CaixaBank Wealth i que és pioner a la banca espanyola. L'estructura organitzativa d'aquesta nova unitat especialitzada està integrada inicialment per 7 experts en gestió de patrimoni, amb àmplia experiència i coneixement del mercat financer en tots els seus àmbits, per donar servei al negoci de Banca Privada de l'entitat.

Mitjançant CaixaBank Wealth, es prioritzarà l'estratègia d'inversió que millor s'adapti en cada moment, segons els objectius de rendibilitat, risc, termini i liquiditat que necessiti el client.

El gestor Wealth serà l'encarregat de dissenyar l'estratègia d'inversió, sempre en el marc d'un contracte d'assessorament que establirà els paràmetres de la relació amb l'entitat. A més, el gestor podrà elaborar una visió agregada de les posicions del client, incloses les que mantingui en altres entitats, amb una anàlisi conjunta del risc i distribució d'actius

L'estructura organitzativa està separada i es realitza un cobrament explícit del servei d'assessorament, de manera que el client pot conèixer prèviament el cost associat amb la màxima transparència. A més, el client tindrà a la seva disposició una gamma més àmplia de productes i serveis donant accés a gestió passiva i classes sense comissió de comercialització en els diferents instruments financers.

Com a client de CaixaBank Wealth també podrà tenir accés directe a equips d'especialistes que dissenyaran la millor solució a les seves inversions.

Actualment, CaixaBank té 700.000 clients amb contracte d'assessorament, que maximitza el valor de la seva proposta.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada disposa de 62.894 milions d'euros en actius sota gestió a 30 de novembre i compta amb 57.800 clients. L'oferta de productes i serveis de l'entitat en aquest segment s'orienta a clients amb més de 500.000 euros de patrimoni.

La clau de l'èxit es basa en un model de Banca Privada que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 oficines, amb un servei especialitzat format per més de 500 gestors, 46 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.

A més, CaixaBank Banca Privada disposa de l'equip Altium, dedicat a la gestió de patrimonis superiors als 10 milions d'euros, que treballa amb els gestors de Banca Privada i ofereix una proposta de servei global a aquells clients que demanden un alt grau de sofisticació en la gestió del seu patrimoni. L'equip està present a Barcelona, ​​País Basc, Navarra, Andalusia i Madrid per oferir cobertura a tot el territori.

I per donar resposta als clients estratègics de l'entitat, CaixaBank va crear a finals de l’any 2016 l'àrea de Key Clients. Aquest departament actua com un pont entre totes les àrees de negoci (Banca Privada, Banca Corporativa, Assegurances i Banca d'Empreses) per assegurar que aquests clients reben solucions conforme al seu patrimoni familiar i empresarial.

El model d'assessorament a alts patrimonis de CaixaBank s'inspira en els mateixos valors fonamentals que guien tota l'actuació de tota l'entitat: qualitat, confiança i compromís social. Aplicats a l'assessorament financer, aquests valors es plasmen en la prioritat total al rigor i en l'acompanyament al client al llarg de tota la seva vida, a través d'un equip professional especialitzat i una metodologia de treball pròpia i innovadora.

 

NOTÍCIES RELACIONADES