Nota de premsa

CaixaBank, nomenat “Banc més innovador d'Europa Occidental 2021” per la revista Global Finance

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Usuari de CaixaBankNow Empreses i Negocis

• La revista estatunidenca ha destacat a l'entitat entre la banca europea per la seva contínua innovació en el disseny de noves solucions per a la banca del futur, i per haver sabut aprofitar el seu lideratge tecnològic per continuar acompanyant als seus clients durant la pandèmia.

• A més, la nova plataforma de banca digital i mòbil CaixaBankNow Empreses i Negocis, llançada el 2020, ha estat destacada en la categoria d’“Innovació en gestió d'efectiu” dels premis.

CaixaBank, entitat líder a Espanya, ha estat triat “Banc més innovador a Europa Occidental 2021” als premis The Innovators de la revista estatunidenca Global Finance. Aquests guardons, que celebren enguany la seva novena edició, reconeixen a aquelles entitats financeres que no sols destaquen per la seva contínua innovació en el disseny de noves eines i solucions per a la banca del futur, sinó que, en temps de pandèmia, han sabut aprofitar el seu lideratge tecnològic per facilitar l'operativa bancària en tot moment, i continuar acompanyant als seus clients durant la pandèmia. 

En el procés de selecció dels guardonats d'aquesta edició, el jurat, format pel consell editorial de la revista, ha comptat amb l'assessorament dels periodistes especialitzats en innovació bancària de la revista. Per a Joseph Giarraputo, editor i director editorial de Global Finance, “la innovació en els serveis financers ha estat crucial per poder oferir suport a tots els grups d'interès durant la crisi de la COVID-19. Els avanços en aquest àmbit ajuden cada dia més als clients del sector financer a dur a terme les transaccions financeres del seu dia a dia i a decidir millor què fer amb els seus diners. Les entitats i projectes guanyadors dels premis The Innovators són un exemple de les millors pràctiques del sector durant l'any passat”. 

Experiència de client i transformació digital 

El guardó “Banc més innovador d'Europa Occidental 2021” a CaixaBank és un reconeixement a la seva contínua innovació i desenvolupament tecnològic dut a terme durant dècades i que li ha portat al lideratge de la banca digital a Espanya.

Amb una base de 19,3 milions de clients al país, CaixaBank ofereix una plataforma única de distribució omnicanal i amb capacitat multiproducte que evoluciona constantment per anticipar-se a les necessitats i preferències dels clients. 

A més, l'entitat continua reforçant el seu lideratge en banca digital amb un percentatge de clients digitals del 70,5%, mantenint un ferm compromís amb la transformació digital i apostant per l'acompanyament a les empreses innovadores amb potencial de creixement. 

Global Finance és una revista mensual fundada el 1987, amb seu a Nova York. Compta amb una difusió de 50.000 exemplars i lectors en més de 190 països. 

El nou CaixaBankNow Empreses i Negocis, innovació destacada de l'any

A més, la nova plataforma de banca digital i mòbil CaixaBankNow Empreses i Negocis, llançada el 2020, ha estat premiada en la categoria d’“Innovació en gestió d'efectiu” dels premis.

CaixaBankNow Empreses i Negocis neix com una evolució del CaixaBankNow per a particulars adaptat i personalitzat a les necessitats i demandes dels clients professionals, aprofitant tot el know-how i experiència de l'entitat en banca minorista per assegurar que els clients empresa gaudeixen de la mateixa excel·lència en l'experiència d'usuari que els clients particulars.

La plataforma compta amb una nova app nativa i amb Noa, un chatbot que entén i contesta preguntes específiques de l'àmbit professional i empresarial tant per escrit com per veu. A més, inclou un panell de control (dashboard) amb la visió global i agregada de la informació més rellevant de l'empresa, així com accessos directes a operacions habituals. El dashboard de CaixaBankNow Empreses i Negocis pot personalitzar-se segons la companyia i l'usuari, adaptant-se als diferents tipus de perfils que interactuen dins d'una empresa, com el financer, l'administratiu o el d'auditoria i control.

En la seva versió per a particulars, l'aplicació mòbil de CaixaBankNow també ha rebut un esment especial per la seva contínua innovació en aquesta edició de The Innovators. L'app va ser triada “Millor aplicació mòbil d'Europa Occidental 2020” per Global Finance. 

Reconeixements internacionals a CaixaBank

Els premis The Innovators donen continuïtat a un any intens de reconeixements per a CaixaBank. El 2021, Global Finance ha triat a l'entitat com a “Millor Banc a Espanya” per setè any consecutiu i “Millor Banc a Europa Occidental” per tercera vegada.

Además, los esfuerzos por seguir acompañando a sus clientes en todo momento durante la pandemia de la COVID-19 han hecho merecedor a CaixaBank del reconocimiento a la “Estrategia de éxito como proveedor de liquidez durante la pandemia de la COVID-19 en Europa Occidental 2021” de Global Finance, que en 2020 eligió a CaixaBank como la única entidad europea en su ránking de entidades líderes globales frente a la crisis.

A més, els esforços per continuar acompanyant als seus clients en tot moment durant la pandèmia de la COVID-19 han fet mereixedor a CaixaBank del reconeixement a la “Estratègia d'èxit com a proveïdor de liquiditat durant la pandèmia de la COVID-19 a Europa Occidental 2021” de Global Finance, que el 2020 va triar a CaixaBank com l'única entitat europea en el seu rànquing d'entitats líders globals enfront de la crisi.

Per la seva part, la revista britànica Euromoney li va atorgar el guardó “Excel·lència en Lideratge a Europa Occidental 2020”, pel seu compromís social en la seva resposta a la crisi de la COVID-19.

En l'àmbit de la innovació i la digitalització, CaixaBank també ha rebut diversos premis en els últims mesos, com el de CaixaBank Pay a la “Millor iniciativa global en la categoria d'innovació de processos”, concedit pel Bank Administration Institute, o el “Model Bank en la categoria de Préstecs hipotecaris” pel projecte Mortgage Now, atorgat per la consultora d'innovació Celent.

 

NOTÍCIES RELACIONADES