Nota de premsa

CaixaBank, millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació digital a clients, segons PWM (Grup Financial Times)

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank Banca Privada -Ocean

• PWM, publicació del Grup Financial Times especialitzada en banca privada, ha destacat CaixaBank Banca Privada per la innovació en la comunicació digital als seus clients.

• CaixaBank Banca Privada té més de 60.000 clients i gestioa prop de 65.000 milions d'euros en actius.

• Aquest guardó se suma als de Millor Banc a Espanya 2019 i Banc més Innovador a Europa Occidental 2019 per la revista estatunidenca Global Finance; i al de Banc de l'Any 2018, per la revista britànica The Banker.

CaixaBank ha estat escollida “Millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació digital a clients (Best Private Bank for digital client communication - Globally)” pel mitjà especialitzat Professional Wealth Management (PWM), del Grup Financial Times.

Els Wealth Tech Awards de PWM, que celebren la seva segona edició el 2019, premien les entitats de banca privada que destaquen per l'excel·lència en la seva estratègia de transformació digital i per la seva contínua innovació. El jurat ha analitzat els productes i serveis de més de 50 entitats de banca privada per destacar aquelles innovacions que més estan contribuint a impulsar el canvi en el sector.

En aquesta edició, PWM ha premiat també el negoci de banca privada de BPI, del Grup CaixaBank, com la Millor Banca Privada d'Europa per l'impuls a la digitalització dels seus gestors (Best Private Bank for digitally empowering relationship managers - Europe).

El jurat de la publicació ha valorat, entre d'altres, els últims serveis i productes de CaixaBank Banca Privada, com Ocean, la primera plataforma de fons d'inversió de terceres gestores que personalitza les condicions per client en funció del seu model de servei. A través de la plataforma digital (pàgina web o aplicació mòbil), els clients de Banca Privada de CaixaBank poden triar entre 2.000 fons de més de 140 gestores.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, s'ha mostrat agraït pel guardó i ha assenyalat que “El Pla Estratègic de CaixaBank posa la tecnologia i la transformació digital al servei dels nostres clients i empleats. En el cas de Banca Privada, apostem per la combinació del millor equip humà i les tecnologies més avançades, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i a través de qualsevol canal”.

CaixaBank ha seguit enfortint durant els últims mesos el seu negoci de banca privada, orientat a clients amb més de 500.000 euros de patrimoni. Al tancament de 2018, CaixaBank Banca Privada tenia 60.023 clients, fet que suposa un creixement del 2,6%; i gestionava 64.912 milions d'euros en actius (un 2,7% més que el 2017).

L'entrega dels Wealth Tech Awards 2019 de PWM va tenir lloc ahir, 27 de juny, a la ciutat de Londres. Professional Wealth Management (PWM) és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001 i especialitzada en l'anàlisi d'estratègies de creixement de la banca privada internacional europea i dels centres financers en què operen.

 

Reconeixements internacionals a CaixaBank

Els Wealth Tech Awards de PWM donen continuïtat a un any intens de reconeixements per a CaixaBank. El 2019, la revista estatunidenca Global Finance ha premiat l'entitat com a Millor Banc a Espanya per cinquè any consecutiu i Millor Banc a Europa Occidental per primera vegada. També va ser escollit Banc de l'Any a Espanya 2018 per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times .

En l'àmbit de la innovació i la digitalització, CaixaBank ha estat escollit el 2019 com a Banc més innovador de l'Europa Occidental per la revista Global Finance per segon any consecutiu; i és també Millor Banc Digital a Europa Occidental 2018 per la revista britànica Euromoney.

 

NOTÍCIES RELACIONADES