Nota de premsa

CaixaBank, “Millor entitat de Banca Privada a Espanya” per The Banker/PWM (Grup FT) per tercer any consecutiu

Nou reconeixement a CaixaBank Banca Privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Banca Privada

• Les revistes del Grup Financial Times han distingit el model de negoci de Banca Privada de CaixaBank, centrat en la qualitat de servei, el creixement constant i l'ús de les noves tecnologies per oferir la millor experiència de client.

• El guardó se suma als d’“Entitat de Banca Privada més Innovadora d’Europa Occidental 2022” de Global Finance, i el de “Millor Entitat de Banca Privada a Europa en anàlisi de Big Data i Intel·ligència Artificial 2021”, atorgat per la revista PWM.


CaixaBank ha estat elegida per tercer any consecutiu “Millor Entitat de Banca Privada a Espanya” en els Global Private Banking Awards que atorguen les revistes britàniques The Banker i PWM, del Grup Financial Times.

El jurat dels premis, que distingeixen l'excel·lència en el sector, ha destacat CaixaBank al 2021 pel model de negoci de la seva banca privada, centrat en la qualitat de servei i l'aposta per l'assessorament financer sostenible, el creixement constant i l'ús de les noves tecnologies per poder oferir la millor experiència de client.

A més, la revista estatunidenca Global Finance ha elegit CaixaBank com a l’”Entitat de Banca Privada més Innovadora d’Europa Occidental 2022” als World’s Best Private Banks Awards, que celebren aquest any la seva setena edició.

Per a Joseph Giarraputo, director de la revista amb seu a Nova York, “les persones amb alts patromonis han respost a la crisi de maneres molt diverses, amb una creixent demanda d’opcions d’inversió sostenible i de serveis digitals cada cop més sofisticats. Els nostres premis reconeixen les entitats de banca privada que han sabut respondre a aquest repte”.

D'aquesta manera, la premsa internacional reconeix la proposta de valor de CaixaBank Banca Privada, que ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des del que demana un servei d’assessorament global, fins al que opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d’una plataforma amb capacitats globals d’inversió en valors, fons i altres productes de gestió.

CaixaBank Wealth, el servei d’assessorament independent de l’entitat, va ser pioner a la banca espanyola i compta en l’actualitat amb 68 gestors dedicats en exclusiva a la unitat, amb una estratègia d’inversió que s’adapta en tot moment a les característiques dels mercats, objectius de rendibilitat, risc, termini i liquiditat que necessiti el client.

Aquest model, que compta amb la màxima transparència en costos mitjançant el cobrament explícit pel servei d'assessorament, posa a disposició del client la gamma més extensa de productes i serveis, amb accés a productes de gestió passiva, actius il·líquids, classes sense comissió de comercialització en els diferents instruments financers i gestió discrecional personalitzada de carteres. També ofereix altres serveis exclusius, com l'assessorament patrimonial o l'assessorament en art i filantropia.

En el servei d'assessorament no independent, el client compta amb un gestor especialitzat que l'acompanya en el desenvolupament d'una planificació per objectius i té a la seva disposició una àmplia gamma de productes, serveis addicionals i una plataforma tecnològica d'alt valor afegit.

CaixaBank és l'entitat líder a Espanya en gestió discrecional de carteres amb 41.752 milions sota gestió i una quota del 43,4% (dades d’Inverco a juny del 2021).

El 2021, CaixaBank Banca Privada ha reforçat aquest model amb una aposta per l’assessorament sostenible i la inversió d'impacte, en la qual l'entitat s'ha posicionat com a referent de Banca Privada Sostenible.

Creixement i innovació continus

El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de prop de 1.000 professionals especialitzats que donen servei a clients de les més de 5.000 oficines de la xarxa de CaixaBank a Espanya. A més, te 69 centres específics distribuïts per tot el territori. Després de la fusió amb Bankia, CaixaBank Banca Privada compta amb 105.000 clients i 103.000 milions d'euros d'actius sota gestió.

En línia amb el Pla Estratègic de CaixaBank, el negoci de Banca Privada centra la seva estratègia en l'alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l'entitat, i els últims avenços tecnològics, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i lloc.

Reconeixements internacionals

En l'exercici de la seva fusió amb Bankia, CaixaBank ha rebut multiples premis i reconeixements internacionals. La revista Euromoney  l’ha destacat com la “Millor Transformació Bancària del Món 2021” i l'ha elegit “Millor Banc a Espanya 2021”. D’altra banda, la revista Global Finance també va distingir CaixaBank com a ‘Millor Banc a Espanya’ per setè any consecutiu, ‘Millor Banc a Europa Occidental’ per tercera vegada consecutiva i “Millor Banc digital de banca de particulars a Espanya” per sisè any consecutiu.

En l'àmbit de la Banca Privada, CaixaBank ha rebut, a més del premi d’“Entitat de Banca Privada més Innovadora d’Europa Occidental 2022” de Global Finance esmentat anteriorment, també ha estat elegida “Millor Entitat de Banca Privada a Europa en anàlisi de Big Data i Intel·ligència Artificial 2021” per la revista PWM. 

Sobre The Banker i PWM 

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des del 1926 i cobreix notícies de mercats; banca, regulació i riscos; i transaccions i tecnologia. 

PWM és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada al 2001 i especialitzada en l’anàlisi d’estratègies de creixement de les institucions financeres de banca privada al món. 

Sobre Global Finance 

La revista Global Finance, fundada el 1987 i amb seu a Nova York, té una circulació de 50.000 exemplars i lectors a més de 190 països. La revista ofereix anàlisis i articles per a directius corporatius i financers que prenen decisions estratègiques i d'inversió a empreses multinacionals i a institucions financeres. Els seus Best Bank Awards elegeixen cada any els millors bancs i proveïdors de serveis financers i es converteixen en un estàndard d'excel·lència reconegut per la comunitat financera global.

 

NOTÍCIES RELACIONADES