Nota de premsa

CaixaBank, reconeguda com a millor banca privada d'Europa en servei al client per ‘The Banker’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jordi Gual, president de CaixaBank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

• La revista del Grup Financial Times distingeix l'entitat financera per la qualitat del servei, l'alt nivell d'assessorament personalitzat i la innovació contínua.

• CaixaBank Banca Privada creix un 4,9% fins a setembre i supera els 62.200 milions d'euros en actius gestionats.

CaixaBank ha estat reconeguda per la revista britànica The Banker com 'Best Private Bank for Customer Service in Europe 2017' (Millor Banca Privada d'Europa en Servei al Client 2017). La revista, del Grup Financial Times, ha distingit a CaixaBank Banca Privada als Global Private Banking Awards per la qualitat del servei prestat, el model d'assessorament personalitzat i rigorós, i l'aplicació de la innovació contínua en el model de negoci en benefici de l'atenció al client.

El jurat, format per 16 executius procedents del sector bancari i de la consultoria estratègica, ha destacat de CaixaBank Banca Privada el seu model d'atenció al client, basat en una combinació de servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, un equip de gestors i centres altament especialitzats i unes prestacions tecnològiques úniques en el sector de la banca privada.

De fet, CaixaBank ha estat el primer banc del món a desenvolupar un servei tecnològic que ofereix plena capacitat de comunicació i de formalització d'operatives de manera totalment segura a través del canal online Línia Oberta. D'aquesta manera, el client pot mantenir-se sempre en contacte amb el seu gestor. Així doncs, els gestors de CaixaBank Banca Privada són professionals amb àmplia experiència en assessorament financer, tal i com acredita el certificat internacional en Wealth Management del Chartered Institute for Securities & Investment (CISI).

Jordi Gual, president de CaixaBank, considera que aquest nou guardó suposa "un reconeixement que reafirma un model de gestió inspirat en els valors de l'entitat: qualitat, confiança i compromís social. Aplicat a la banca privada, això es reflecteix en una forma única d’entendre l'assessorament, rigorosa i totalment personalitzada, que desenvolupa un equip humà de gestors altament qualificats".

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha destacat la importància de la innovació en el negoci de banca privada: "La tecnologia contribueix a reforçar la comunicació entre gestors i clients, la qual cosa és clau per mantenir una relació propera que faciliti la personalització del procés d'assessorament. Així mateix, l'esforç en innovació contínua ens permet crear nous serveis més eficients".

BPI, entitat portuguesa que des del passat mes de febrer forma part del Grup CaixaBank, també ha estat reconeguda per The Banker com a Millor entitat de Banca Privada a Portugal (Best Private Banking in Portugal), reflectint el creixement experimentat en aquest segment de negoci i el servei de qualitat que ofereix als seus clients.

Sobre CaixaBank Banca Privada

CaixaBank Banca Privada és una de les principals entitats del sector a Espanya, amb 62.200 milions d'euros en actius sota gestió i més de 57.200 clients, a 30 de setembre de 2017. L'oferta de productes i serveis s'orienta a clients amb més de 500.000 euros de patrimoni. Durant aquest any, el volum d'actius gestionats específicament en aquest segment s'ha incrementat un 4,9%.

La clau de l'èxit es basa en un model de banca privada que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb un servei especialitzat format per 550 gestors, 44 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.CaixaBank Banca Privada ha estat reconeguda en 2017 per la revista Euromoney com la millor entitat de Banca Privada a Espanya als Private Banking Survey 2017. L'any 2016, també va obtenir el premi a la millor banca privada en Comunicació Digital per The Banker.

Sobre The Banker

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des de 1926 i cobreix notícies de mercats, banca, regulació, riscos, transaccions i tecnologia. The Banker, a més organitza premis com "Bank of The Year", els premis als Best Technology Projects o els premis de Banca Privada, en col·laboració amb la revista PWM, del mateix grup.

 

NOTÍCIES RELACIONADES