Nota de premsa

CaixaBank lliurarà al primer nadó de l'any una Llibreta Estrella amb 2.000 euros

És el desè any consecutiu que l'entitat duu a terme la iniciativa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Xec primer nadó de CaixaBank

• La iniciativa s'emmarca dins del programa Nadons, l'objectiu del qual és promocionar i incentivar l'estalvi infantil a través d'una completa gamma de productes d'estalvi, préstecs i targetes.

• La xifra de nens i nenes menors de 14 anys que tenen algun producte d'estalvi de CaixaBank arriba als 660.000 clients.

CaixaBank donarà la benvinguda al primer nadó que neixi el 2019 a Canàries, Navarra, Cantàbria, Catalunya i Madrid, amb l'obertura d'una Llibreta Estrella que comptarà amb una aportació de 2.000 euros. La iniciativa, emmarcada dins el programa Nadons, té com a objectiu promocionar i incentivar l'estalvi infantil. L'entitat celebra així el desè any consecutiu d'aquest projecte gràcies al gran acolliment que ha tingut entre la societat.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, obrirà la Llibreta Estrella a nom del nadó, encara que, com és habitual en els productes financers en els quals el titular és un menor, els pares figuraran com a representants. El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella, entre les quals destaquen l'exempció de comissions fins als 25 anys.

Una altra de les principals característiques d'aquesta llibreta d'estalvi són les promocions especials. Per exemple, amb l'obertura d'una Llibreta Estrella per a menors de 3 anys, CaixaBank regala una vaixella infantil i, a més, premia l'increment de saldo dels clients entre 3 i 13 anys amb regals com una Súper Play Bag.

L'organisme de salut de cada comunitat autònoma serà la institució encarregada d'informar dels detalls del primer nadó nascut a cada territori.

 

Programa Nadons: una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes

El programa Nadons de CaixaBank permet a l'entitat seguir l’estela dels últims anys, caracteritzada per fomentar l'estalvi del públic infantil des de mitjans dels anys noranta. En l'actualitat, 660.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d'algun dels productes d'estalvi infantil. Com a dada rellevant, el 80% d'aquests menors continua sent client de l'entitat en la seva edat adulta.

A més de la Llibreta Estrella, el programa compta també amb una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes. Destaca l'Adeslas Plena, una assegurança mèdica amb accés a més de 43.000 professionals i 1.150 centres d'assistència.

CaixaBank també ofereix altres productes dirigits als pares com l’assegurança Vida Familiar, el préstec Family, pensat per afrontar les despeses inesperades que suposa l'arribada del petit o la possibilitat de personalitzar la targeta de crèdit o dèbit amb la foto del nadó.

Diverteix-te estalviant, el portal de CaixaBank per introduir els nens en l'estalvi

CaixaBank ha creat diversos recursos en el seu web corporatiu per ajudar els nens a familiaritzar-se amb l'estalvi i amb temes relacionats amb la cultura financera. A través del portal Diverteix-te estalviant, destinat al segment infantil, es transmeten hàbits i idees sobre la importància de planificar l'estalvi a través de jocs i curiositats. L'entitat posa a la disposició de les famílies diferents recursos perquè les noves generacions puguin afrontar millor els reptes financers que se'ls presentin en el futur.

A través d'aquest portal, CaixaBank pretén conscienciar de l'estalvi mitjançant un joc interactiu que recrea un parc d'atraccions, en el qual permet accedir a tres espais diferents: “Aprèn a estalviar a casa”, “Aprèn jugant” i “Aprèn estalviant”. Els més petits podran obtenir informació i consells sobre formes d'estalviar aigua o energia a casa, divertir-se gràcies a jocs clàssics com trobar parelles o completar un trencaclosques.

 

NOTÍCIES RELACIONADES