Nota de premsa

CaixaBank llança una nova solució tecnològica per ajudar a bars, restaurants i cafeteries a digitalitzar els seus negocis

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Order&Go ajudarà a la digitalització del sector.

• A través de CaixaBank Order&Go, els establiments hostalers podran digitalitzar les seves cartes, oferir comandes online i gestionar els serveis de les “apps” de lliurament a domicili, entre altres funcionalitats.

• La solució permetrà integrar totes les comandes i pagaments, tant presencials com online, en una única plataforma innovadora al sector.

• CaixaBank materialitza el seu suport a la restauració a través de Food&Drinks, la divisió especialitzada que ofereix serveis adaptats a les necessitats de les seves més de 86.000 clients del sector.

 

CaixaBank reafirma la seva aposta i suport al sector de la restauració amb el llançament de CaixaBank Order&Go, una nova solució tecnològica que permetrà a bars, restaurants i cafeteries digitalitzar els seus negocis amb facilitat. A través de CaixaBank Order&Go, els establiments hostalers podran oferir cartes en format digital, disposar d'un canal propi de venda online i gestionar els serveis d'aplicacions de lliurament a domicili, entre altres funcionalitats que, d'una manera senzilla, els ajudaran en el seu dia a dia.

La solució, que estarà disponible els pròxims dies i podrà contractar-se a qualsevol oficina de CaixaBank, permetrà que els negocis d'hostaleria agilitzin el seu servei en el propi establiment i incrementin les seves vendes a través dels canals digitals.

En el referit a la gestió presencial del local, amb CaixaBank Order&Go els restaurants, bars i cafeteries podran oferir als seus comensals que accedeixin a la carta digital mitjançant un codi QR i que, des dels seus mòbils i de manera autònoma, puguin realitzar tant la comanda com el pagament en acabar el servei. A més, a través de CaixaBank Order&Go, els negocis del sector també podran disposar d'una plataforma web perquè els seus clients puguin fer reserves, així com realitzar comandes online per lliuraments a domicili o recollides al local.

Una única plataforma per la gestió de tots els canals

CaixaBank Order&Go permetrà que els establiments hostalers puguin integrar totes les comandes i pagaments en una mateixa plataforma digital, independentment de si es realitzen en el propi local, des del canal online de l'establiment, o a través d'aplicacions de lliurament a domicili de tercers. A través d'un únic panell de control, els negocis podran configurar i actualitzar la carta digital que ofereixen tant en el local com online, atendre les comandes presencials i digitals, realitzar cobraments i gestionar les comandes de les apps de delivery. 

Aquest aspecte integrador ‘tot en un’ converteix a CaixaBank Order&Go en una solució innovadora en el sector de l'hostaleria. Amb aquesta nova eina, restaurants, bars i cafeteries podran millorar la gestió del seu dia a dia, agilitzar els seus serveis i incrementar les vendes i visibilitat a través de nous canals.

El llançament de CaixaBank Order&Go respon a l’interès de l’entitat en continuar sent una peça clau a la recuperació i evolució del sector. CaixaBank dona suport a les necessitats específiques de bars, restaurants i cafeteries a través de CaixaBank Food&Drinks, la divisió de negoci especialitzada en el sector que l'entitat va posar en marxa a principis del 2021 i que, entre altres serveis, ofereix als clients eines específiques de gestió enfocades a la digitalització. Food&Drinks compta amb més de 86.000 clients del sector, la qual cosa posiciona a l'entitat com un referent per aquest segment de negocis.

Suport al sector de la restauració

A través de Food&Drinks, CaixaBank posa a la disposició dels negocis de restauració una oferta de productes i serveis diferencials que s'adapten a les seves necessitats específiques, així com una xarxa de professionals experts en el sector en totes les oficines de l'entitat, que els ajuden a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. El catàleg de productes i serveis inclou des de solucions tecnològiques de cobrament per vendes tant físiques com online, fins a finançament adaptat als projectes i necessitats d'aquest tipus de negocis, i fins i tot amb serveis no financers que aportin valor afegit als seus negocis en àmbits com la formació i l'assessorament.

Amb l'objectiu de potenciar l'experiència digital i oferir un valor afegit al model d'atenció i de prestació de serveis, Food&Drinks s’articula com una comunitat de clients que tenen accés exclusiu a continguts financers i no financers específics per al sector. A un entorn digital creat exclusivament per als clients de Food&Drinks a CaixaBankNow, els usuaris poden visualitzar tots els productes i serveis, i rebre un assessorament especialitzat del seu gestor de confiança sense necessitat de desplaçar-se a l'oficina.

La comunitat Food&Drinks, a més, té a la seva disposició continguts com a formacions, xerrades, assessorament empresarial, així com accés a productes de partners estratègics del sector en millors condicions. A més, els clients poden accedir a CaixaBankLAB Campus, el portal de CaixaBank i elBullifoundation orientat a ajudar a les iniciatives professionals del sector de la gastronomia i les seves indústries relacionades a través de la formació.

CaixaBank, el valor de l’especialització

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per cada segment, CaixaBank és una referència pel teixit empresarial, així com per comerços, negocis, autònoms i emprenedors. Per donar servei a les empreses que facturen menys de 2 milions d'euros, així com a comerços, negocis i autònoms, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no sols a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia. Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 70 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d'aquest segment que treballen en la xarxa d'oficines de l'entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES