Nota de premsa

CaixaBank llança un servei per enviar diners amb mòbils iPhone parlant a Siri

La funcionalitat ja està disponible en la nova versió de les aplicacions CaixaBank Pay i imaginBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L’entitat financera esdevé el primer banc a Espanya en oferir un mitjà de pagament que utilitza la veu.
• El mòbil prepara automàticament l'operació, amb la informació del destinatari, la quantitat i el concepte, i l'usuari només ha de tocar el mòbil per confirmar l'operació.

CaixaBank ha creat un nou servei per enviar diners entre particulars mitjançant comandaments de veu a través de Siri, únicament en els mòbils iPhone. La funcionalitat ja està disponible per a tots els clients de CaixaBank en les noves versions de les aplicacions de CaixaBank Pay i imaginBank.

Ara, els clients de CaixaBank poden enviar diners als seus amics simplement parlant-li a Siri. L'assistent de veu d'iPhone segueix les instruccions de l'usuari pel que fa a destinatari, quantitat i concepte i, finalment, fa el pagament.

El servei suposa una de les primeres aplicacions de la biometria als pagaments electrònics en la banca europea. Així mateix, CaixaBank es converteix en el primer banc espanyol en oferir un servei de mitjans de pagament activat amb la veu.

Un procés senzill amb totes les garanties de seguretat

Els passos per a la transacció s'inicien quan l'usuari ordena a l'assistent de veu del seu iPhone l'opció “Enviar diners”. Automàticament, el sistema selecciona l'aplicació de CaixaBank. El client ha de dir quants diners i a qui vol enviar-s'ho i Siri prepara l'operació, llista per a ser confirmada.

L'usuari només ha de tocar físicament el telèfon per a aquest últim pas, en què ha d'introduir el codi de seguretat habitual en les transaccions electròniques. D'aquesta manera, el procés combina la usabilitat i comoditat que proporciona l'ús de comandaments de veu amb totes les garanties de seguretat dels sistemes de CaixaBank.

CaixaBank: l'últim en mitjans de pagament

El llançament del nou servei de CaixaBank per a dispositius iPhone, que ja està operatiu, amplia l'oferta de funcionalitats innovadores per a pagaments entre particulars de l'aplicació. Així mateix, suposa un avenç en la integració de mitjans de pagament en nous entorns, com l'automòbil.

Recentment, CaixaBank va ser el primer en llançar un teclat virtual mòbil per fer enviaments de diners des d'aplicacions de missatgeria, com Whatsapp, Facebook Messenger o Telegram. El servei és exclusiu per als clients d'imaginBank, el banc mobile only de CaixaBank.

Lideratge en innovació

CaixaBank està considerat com una entitat financera líder en innovació a escala mundial, amb 5,4 milions de clients en banca online i 3,7 milions de clients en banca mòbil.

L'entitat és líder en banca electrònica amb 15,6 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%. Ha estat una de les primeres entitats del món en apostar per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, el que li ha valgut rebre diversos premis internacionals.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi “Celent Model Bank of the Year”, atorgat anualment per distingir al banc més innovador del món. Així mateix, entre els reconeixements internacionals més recents a la seva estratègia de banca digital, destaquen els premis d'Efma i Accenture i el premi The Banker com a “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d'imaginBank, el primer banc mobile only en què l'operativa es fa exclusivament a través d'apps per a mòbils i per a xarxes socials.

 

NOTÍCIES RELACIONADES