Nota de premsa

CaixaBank llança una plataforma de trading pels inversors més actius i una nova aplicació de borsa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
BrokerNow

• La plataforma de trading permetrà disposar d’un entorn avançat i personalitzable per operar als mercats amb la màxima agilitat i precisió.

• L’entitat també crea una nova aplicació mòbil, BrokerNow, pensada per millorar l’experiència d’inversió dels clients a borsa.

• Aquesta app s’ha creat amb l’ajuda de més de 100 inversors i s’han utilitzat metodologies com el design thinking o el customer centric, per conèixer de primera mà les seves necessitats reals.

CaixaBank ha creat una plataforma de trading que permetrà a l’inversor més actiu disposar d’un entorn avançat per operar amb la màxima agilitat i precisió. És una eina que permet disposar en un únic entorn de tota la informació borsària en un sol clic.

Aquesta nova solució permet a l’usuari la possibilitat d’operar amb accions, warrants i ETF’s als principals mercats nacionals i internacionals; accedir en qualsevol moment a la valoració de la cartera i gestió d’ordres; i personalitzar el seu entorn de feina en funció de les seves necessitats com llistes, valors preferits, etc. De manera intuïtiva i configurable a la seva mida, amb tot el que l’inversor necessita per gestionar el dia a dia de la seva operativa.

Així mateix, pot accedir a tota la informació borsària com cotitzacions en temps real, streaming i profunditat de mercat amb les cinc millors posicions d’oferta i demanda; visualització de les notícies més destacades del dia per saber què succeeix als mercats i informacions de darrera hora. Finalment, mitjançant una anàlisi tècnica, es pot observar l’evolució dels mercats amb indicadors tècnics i gràfics avançats.

Nova app de borsa, BrokerNow

BrokerNow està pensada per millorar l’experiència d’inversió a borsa dels clients a través d’un redisseny complert de l’aplicació mòbil actual. En aquest sentit, inclou eines més integrades al dispositiu mòbil, amb una navegació personalitzada segons el sistema operatiu que utilitzin els clients, iOS o Android.

L’aplicació s’ha creat amb la col·laboració de més de 100 inversors i utilitzant metodologies pròpies de les fintech, com el design thinking o el customer centric i, d’aquesta manera, s’han detectat les necessitats reals dels inversors. A banda, s’ha aplicat la metodologia Agile pel desenvolupament del projecte.

BrokerNow facilita els processos de compra i venda d’accions, així com la presa de decisions incorporant nous gràfics interactius amb més de trenta indicadors, un cercador predictiu i avançat de valors, una nova secció de notícies i nous serveis com la profunditat del mercat. L’app permet visualitzar de forma personalitzada tota la informació sobre l’estat de les inversions, valors preferits, ordres i rendibilitat, en una única visió global.

BrokerNow té accés biomètric mitjançant l’empremta dactilar i Face ID, i properament, incorporarà el seu assistent d’intel·ligència artificial borsària Neo, una extensió del que ja existeix a l’aplicació de CaixaBank.

Referència en mobilitat

CaixaBank segueix reforçant el seu lideratge en banca digital: manté una quota de penetració del 33%; el 56% del seus clients són digitals i compta amb 4,9 milions de clients en banca mòbil.

Des de febrer, CaixaBank, amb el llançament de now, impulsa una àmplia gamma de productes creats per ajudar a les famílies a gestionar la seva economia personal de manera fàcil i immediata mitjançant els canals digitals de l’entitat. Així, es busca potenciar els productes i serveis digitals que el client necessita pel seu dia a dia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES