Nota de premsa

CaixaBank llança el “Rènting Solidari” per a entitats socials

Els interessats poden informar-se de les condicions en la xarxa d'oficines de l'entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Acord a través d’Acció Social amb Fundació i el Banc d’Aliments per a la cessió d’un vehicle en el marc d’un altre projecte solidari denominat ‘Fórmula Solidària’

• La iniciativa, exclusivament dirigida a organitzacions que treballen en projectes socials, permet accedir amb condicions especials a rènting de mobilitat, béns d'equip i tecnologia .

• L'acció se suma a la línia de col·laboració habitual entre CaixaBank i les entitats socials, a les quals cada any, a través de les oficines de l'entitat, es canalitzen 45 milions d'ajudes de la Fundació “la Caixa”.

• En la creació del “Rènting Solidari” col·labora CaixaBank Payments & Consumer, líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

CaixaBank, en col·laboració amb la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, ha posat en marxa diferents projectes sota la marca “Rènting Solidari”, amb l'objectiu de donar suport a col·lectius vulnerables amb el risc d'exclusió social i/o escassos recursos.

A través d'aquestes modalitats de rènting les entitats socials podran disposar de béns d'equip o tecnologia per al seu ús propi o per a l'ús dels seus beneficiaris, sense necessitat d'haver d'adquirir-los, amb l'objectiu de contribuir a la reducció de la bretxa digital i a la digitalització d'instal·lacions. Al mateix temps, aquest programa permetrà renovar el seu parc automobilístic si així ho desitgen i el necessiten.

En aquest últim cas, dins de la marca “Rènting Solidari”, un dels seus projectes impulsats se centra en la mobilitat. El projecte té l'objectiu de donar suport a la labor de les organitzacions del tercer sector, moltes d'elles responsables de l'atenció a col·lectius vulnerables en emplaçaments molt diversos (els seus propis centres, centres mèdics, centres educatius, domicilis particulars, etc.) i, per tant, necessitades de vehicles amb els quals poder desplaçar-se.

Segons dades de Faconauto, l'edat mitjana del parc automobilístic a Espanya és de 12,7 anys. No obstant això, les entitats socials solen comptar amb vehicles més antics i, en conseqüència, més contaminants i amb un manteniment i un consum molt més elevats.

Per aquesta raó, CaixaBank ha llançat una acció, dirigida exclusivament a entitats socials, per a finançar la renovació de la seva flota de vehicles. El “Rènting Solidari” ofereix accés en condicions molt favorables a un vehicle nou, amb el pagament d'una quota mensual que inclou també el manteniment i la possibilitat d'optar, al cap d'uns anys, a l'adquisició total del vehicle a un preu especial.

Per a la contractació del “Rènting Solidari”, les entitats socials s'han de dirigir al seu gestor u oficina de CaixaBank. En 2021, l'entitat espera distribuir 50 nous vehicles a tota Espanya amb aquesta fórmula.

Acció Social, un dels pilars de CaixaBank     

CaixaBank manté un estret suport a les entitats socials que actuen a Espanya. Fruit de la col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, reben ajuda, cada any, més de 10.000 projectes de 8.000 entitats de tot el país, amb un pressupost conjunt total de 45 milions d'euros.

En la col·laboració amb les entitats socials té especial importància la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran del sector financer a Espanya. L'entitat manté un compromís amb la inclusió financera i és l'única entitat present al 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. La seva gran capil·laritat permet un profund coneixement de les necessitats socials a nivell local i una forta connexió amb les entitats que tenen projectes en aquestes àrees.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya fruit de la unió de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, PromoCaixa i 20 filials més.

La companyia, presidida per Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i el conseller delegat del qual és Juan Gandarias, gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta, amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació del 33,6% en compres i del 37,5% a través dels TPV en els comerços.

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per a oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

CaixaBank Payments & Consumer, amb vocació internacional que compta amb més de 22,5 milions de clients entre Espanya i Portugal, també treballa per a accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques de la companyia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES