Nota de premsa

CaixaBank inicia el canvi de retolació dels edificis de Bankia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge de la seu corporativa de CaixaBank a Madrid

• Els treballs han arrencat aquest matí amb l'adaptació de les cares nord i sud de la seu corporativa a Madrid.

• Es preveu que el procés es completi en els edificis corporatius durant la primera setmana.

• La unificació de la marca en la xarxa d'oficines començarà el 5 d'abril i finalitzarà unes 9 setmanes després.


Un cop completada la fusió legal, CaixaBank ha iniciat el procés de substitució de la marca Bankia en edificis emblemàtics i en tota la xarxa d'oficines.

Durant la jornada d'avui, s'ha efectuat part del canvi d'imatge en l'edifici que allotjava la seu corporativa de Bankia a Madrid, a Paseo de la Castellana, 189. Concretament, les cares nord i sud de la torre, visibles des del Paseo de la Castellana, ja tenen adaptada la nova retolació, amb el logotip de l'estrella de CaixaBank. S'espera que demà finalitzin els treballs en la cara oest, on, a més de l'estrella, es col·locarà la marca CaixaBank.

Avui també s'ha iniciat el canvi d'imatge a altres edificis corporatius de Bankia. Els treballs continuaran durant els pròxims set dies.

En l'àmbit de la xarxa d'oficines, el procés de substitució de la marca serà progressiu, s'iniciarà el 5 d'abril i tindrà una durada d'unes 9 setmanes.

Els canals electrònics (web, mòbil i caixers) es personalitzaran per incorporar la imatge de CaixaBank a la de Bankia fins a la definitiva integració tecnològica. Pel que fa al web comercial de Bankia, aquesta es mantindrà fins a la integració tecnològica prevista a finals d'any.

Creació del líder destacat del sistema financer espanyol

L'entitat combinada, presidida per José Ignacio Goirigolzarri i dirigida per Gonzalo Gortázar, té 623.800 milions d'euros en actius totals a Espanya, un volum que el converteix en el banc de més dimensió del mercat domèstic, amb una posició rellevant a nivell europeu.

El nou grup reforça el seu lideratge en banca retail a Espanya, amb prop de 20 milions de clients i la primera posició en la quota de mercat de tots els productes clau: dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi llarg termini (29%), que inclou les assegurances d'estalvi, els fons d'inversió i els plans de pensions.

L'entitat assoleix una presència geogràfica equilibrada i diversificada, amb la xarxa d'oficines més extensa i especialitzada del sector, així com la voluntat de mantenir la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank i Bankia sempre han demostrat. L'entitat combinada té presència en al voltant de 2.200 municipis, i en 299 és l'única entitat amb representació.

La capil·laritat de la xarxa juntament amb les capacitats digitals – amb 10 milions de clients digitals a Espanya – permetran seguir millorant l'experiència del client.

 

NOTÍCIES RELACIONADES