Nota de premsa

CaixaBank informa d’un primer cas d’empleat afectat per coronavirus a Pozuelo de Alarcón (Madrid)

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
App de CaixaBank

CaixaBank informa que un empleat de l'oficina 2385 - Pozuelo Estació, a Pozuelo de Alarcón (Madrid), es troba afectat de COVID-19. És el primer en cas que registra l'entitat entre la seva plantilla.

Ha estat el propi empleat qui ha informat a Sanitat i a l'entitat que patia alguns símptomes que podrien associar-se a aquesta malaltia. En aquests moments, el seu estat de salut es manté estable.

Després de conèixer el cas, CaixaBank ha posat en marxa el protocol intern que recull les mesures de l'entitat i les recomanacions de les autoritats sanitàries per actuar davant el coronavirus.

L'oficina s'ha tancat al públic per emprendre els treballs de desinfecció previstos i poder restablir l'activitat com més aviat millor. Durant aquest temps, la resta de persones treballadores del centre romandran en el seu domicili, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i amb un seguiment proactiu per part del Servei de Prevenció de CaixaBank.

Comitè de seguiment del COVID-19 de CaixaBank

CaixaBank compta amb un comitè de seguiment del brot epidèmic COVID-19, el qual n’és responsable de la implantació i revisió de les mesures d'actuació i informació oportunes. Així mateix, l'entitat ha establert un detallat protocol en els centres de treball, tant pel que fa a prevenció, neteja i desinfecció diària com en les pautes que s'han de seguir en cas que alguna persona vinculada a aquest lloc resulti afectada o sospiti que pot ser-ho.

A més, l'entitat ha recomanat als empleats restringir els desplaçaments a zones de risc a només aquells que resultin estrictament imprescindibles i reduir, en la mesura del possible, les reunions, amb ús preferent de videoconferències i altres eines de comunicació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES