Nota de premsa

CaixaBank informa a més de 300 agricultors i empresaris val·lisoletans en unes jornades tècniques agràries a Medina del Campo

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Agricultors i empresaris de la provincia de Valladolid durant la xerrada informativa sobre la PAC de CaixaBank

• CaixaBank ha realitzat una xerrada informativa a Medina del Campo a través de la seva línia de negoci AgroBank, especialitzada en el sector agrari

CaixaBank ha informat a més de tres-cents agricultors i empresaris de la província de Valladolid sobre les novetats en matèria del sector agrari i agroalimentari. Ahir a la tarda ha celebrat, a l'hotel restaurant Sant Roque de Medina del Campo, una xerrada informativa sobre les novetats de la PAC i el seu futur.

La jornada ha comptat amb Cesar Lumbreras, director d’Agropopular i Agroeuropa que ha fet referència al futur de la PAC i també ha intervingut Juan Pedro Medina Rebollo, director general de Política Agrària Comunitària de la Conselleria d'Agricultura i Ramaderia de la Junta de Castella i Lleó, qui ha explicat les novetats d'aquest any a la PAC 2018.

La inauguració ha estat a càrrec del director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries, Marc Benhamou, qui ha explicat que “sota la marca AgroBank, CaixaBank desenvolupa una oferta específica per a aquest sector que inclou a més de productes especialitzats, altres serveis de valor afegit com activitats formatives o jornades tècniques com la d'avui”.

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agrari i en la indústria agroalimentària, ha complert fa pocs mesos el seu tercer aniversari amb un volum de negoci gestionat proper als 18.000 milions d'euros, la qual cosa es tradueix en un increment del 25,5% des del seu llançament el setembre de 2014. En concret, en aquest període, el volum de passiu ha crescut un 33,4%, fins a aconseguir els 10.873 milions d'euros, mentre que el volum d'actiu ha augmentat un 15,1%, i se situa per sobre dels 6.800 milions d'euros. Un de cada quatre agricultors espanyols ja confia en AgroBank per realitzar part de la seva operativa financera.

A Castella i Lleó, es gestiona un volum de negoci proper als 1.300 M€ i una cartera de 20.450 clients i a més, durant aquests tres anys ha crescut de 40 a 132 Oficines Agrobank, de les quals 23 estan a la província de Valladolid

 App AgroBank

AgroBank, a més disposa d'una nova aplicació mòbil per a clients: l’app AgroBank.

La nova aplicació té com a objectiu satisfer les necessitats dels clients d’AgroBank i permet l'accés a la cotització de diferents llotges de tot el territori nacional, donant la possibilitat a l'usuari de crear una llista de preferits en un sol clic.

Un altre avantatge addicional és que els usuaris poden estar al dia de les últimes notícies d'agricultura, ramaderia, pesca, indústria i R+D+l en la secció ‘Actualitat’, o d'informacions relacionades amb la signatura de convenis, jornades i esdeveniments de l'entitat, recollides a l'apartat ‘Notícies AgroBank’.

El servei, disponible en Android i iOS, pretén cobrir les necessitats de tots els clients i, especialment, d'aquells més tecnològics i familiaritzats amb l'ús de les noves eines.

D'aquesta forma, CaixaBank amplia el seu catàleg d'aplicacions mòbils entre les quals destaquen imanginBank, CaixaBank Pay o Family.

 

NOTÍCIES RELACIONADES