Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 31,09% el finançament a clients particulars de Castella i Lleó durant el primer quadrimestre del 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 162,5 milions d'euros per facilitar la compra d'habitatge i l'adquisició de productes de consum a clients particulars de Castella i Lleó.

Els crèdits al consum creixen un 49,92% mentre que la contractació de préstecs hipotecaris s'incrementa en un 16,14%.

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de Castella i Lleó i Astúries per valor de 162,5 milions d'euros durant el primer quadrimestre del 2017. Els 162,5 milions d'inversió creditícia representen un increment del 31,09% respecte al mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a abril d'aquest 2017 s'han formalitzat noves operacions per valor de 82,3 milions d'euros, xifra un 49,92% superior a les operacions tancades en el mateix període del 2016.

Destaca també l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a abril del 2017 ha crescut 11,1 milions d'euros a Castella i Lleó (s'han formalitzat noves operacions per valor de 80,2 milions d'euros), la qual cosa representa un augment del 16,14% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, José Manuel Bilbao, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l'economia”. Bilbao es mostra esperançat que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a Castella i Lleó.

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Castella i Lleó

CaixaBank, entitat capdavantera a l'Estat amb una quota de penetració de particulars a Castella i Lleó del 19,59%, disposa a la comunitat de Castella i Lleó més de 501.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 380 punts de venda a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Castella i Lleó es completa amb tres centres de Banca privada, quatre centres d'empreses i un centre de negoci immobiliari.

A més, CaixaBank disposa a la comunitat cinc oficines Stores: Casa del Cordón, Store Calle Madrid, Store Gamonal, situades a Burgos, Store de Miranda, situada a Miranda de Ebro i Valladolid pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i acostar-se al món de comerç retail, millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES