Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 26% el finançament a clients particulars de Lleida durant el primer trimestre del 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 41,6 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatge i l’adquisició de productes de consum a clients particulars de les Terres de Ponent.

Els crèdits al consum creixen un 42% mentre que la contractació de préstecs hipotecaris s’incrementa en un 12%.

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de la província de Lleida per valor de 41,6 milions d’euros durant el primer trimestre del 2017. Els 41,6 milions d’inversió creditícia representen un increment del 26% respecte el mateix període de l’any anterior.

L’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs al consum. De gener a març d’aquest 2017 s’han formalitzat noves operacions per valor de 22,3 milions d’euros a la província de Lleida, xifra un 42% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Destaca també l’evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a març del 2017 han crescut 2 milions d’euros a Lleida (s’han formalitzat noves operacions per valor de 19,2 milions d’euros) el que representa un augment del 12% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l’economia”. Masana es mostra esperançat en que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les Terres de Ponent”.

Una àmplia xarxa de punts d’atenció a Lleida

CaixaBank, entitat líder a l’Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a la província de Lleida de més de 244.000 clients particulars, als quals dóna servei des d’una xarxa de 98 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Lleida es completa amb un centre de Banca Privada i dos centres d’empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Lleida de dues oficines Stores: Store Plaça de la Sal, ubicada a Lleida, i Store La Seu d’Urgell. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l’experiència de compra del client dins de l’oficina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES