Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 10,4% el finançament a clients particulars a Galícia durant el primer quadrimestre del 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 125,5 milions d'euros per facilitar la compra d'habitatge i l'adquisició de productes de consum a clients particulars.

Destaca el creixement registrat pels crèdits al consum que ha experimentat un increment del 18,4%.

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars a Galícia per valor de 125,5 milions d'euros durant el primer quadrimestre del 2017. Aquesta inversió creditícia representa un increment del 10,4% respecte al mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a abril d'aquest 2017 s'han formalitzat noves operacions per valor de 58,8 milions d'euros, xifra un 18,4% superior a les operacions tancades en el mateix període del 2016.
El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Marc Benhamou, ha destacat que “les xifres de concessió de crèdit avalen la recuperació que està experimentant l'economia”. Benhamou es mostra esperançat que “es mantingui aquesta tendència positiva en la recuperació del crèdit i permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió al conjunt de Galícia”.

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Galícia

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a Galícia de 400.000 clients particulars, als quals presta servei des d'una xarxa de 196 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Galícia es completa amb dos centre de Banca Privada, que cadascun cobreix dues províncies, i tres centres d'empreses localitzats a la Corunya, Santiago i Vigo.

 

NOTÍCIES RELACIONADES