Nota de premsa

CaixaBank inaugura 'l’Store’ Gandia en un esdeveniment obert als clients de la localitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank inaugura la ‘Store’ Gandia en un acte obert als clients de la localitat

• Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, i Diana Morant, alcaldessa de Gandia, han presidit un acte que ha comptat amb una actuació musical en directe i al qual han assistit més d'un centenar de clients.

• Les oficines ‘Store’ posen en valor el lideratge de l'entitat en innovació prioritzant la transparència i proximitat, i donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, i Diana Morant, alcaldessa de Gandia, han inaugurat avui l'oficina ‘Store’ Gandia, en un acte en el qual també han estat presents Carlos Campos, director d'àrea de CaixaBank a Gandia; i Carlos Juan, director de la citada oficina.

Oberta des del passat 18 de desembre, l’‘Store’ Gandia està situada en el número 9 del Passeig Germanías de la localitat i és la tercera oficina Store que l'entitat financera té a la Comunitat Valenciana i la 166 a tota Espanya d'aquest nou model d'oficina financera enfocada a un assessorament més personalitzat cap als clients.

Durant l'esdeveniment, al qual han assistit més d'un centenar de clients i que ha comptat amb una actuació musical en directe, s'ha reconegut la confiança de Josep Piera com a client més antic de l'oficina.

En concret, l’‘Store’ Gandia tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència del client dins l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca Particulars, Banca Personal, Banca Privada i Negocis.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, ha assenyalat que aquest nou concepte d'oficina “ens permetrà ser a Gandia un punt de referència per a tots els ciutadans i estar accessibles per a tots els nostres clients, tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier o banca privada. El client es trobarà amb un nou model de relació que està basat en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal”.

L’‘Store’ Gandia, que compta amb més de 7.100 clients i una plantilla de 10 professionals dirigida per Carlos Juan Petit, potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei. Així, els empleats ajuden el client en l'ús dels caixers i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, així, centrar-se en la gestió de les operacions de valor.

En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d’un empleat que els guia en funció de les seves necessitats. Així mateix, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells. Tanmateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades amb major privacitat.

A més de l’‘Store’ de Gandia, CaixaBank compta a la Comunitat Valenciana amb altres dues sucursals d'aquest model innovador situades una d'elles a València (Plaça de l'Ajuntament) i l'altra a Castelló (Puerta del Sol).

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és capdavanter en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines A i Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grupo Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

 

NOTÍCIES RELACIONADES