Nota de premsa

CaixaBank inaugura l’oficina de nou model Store Torelló

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Façana de la nova Store a Torelló

• Des de l’1 de juliol i fins el 15 de setembre l’oficina obre de dilluns a divendres de 8.30 a 14:30h. La resta de l’any amplia horari i estarà oberta al públic de dilluns a dijous de 8.30 a 18.30h i divendres de 8.30 a 14.30h.

• L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, han inaugurat l’oficina Store Torelló en un acte que va tenir lloc ahir, i al que van assistir una seixantena de clients. La inauguració també va comptar amb la presència de diversos regidors del consistori.

Durant l’acte, l’alcalde, Santi Vivet, va agrair a CaixaBank que hagi triat Torelló per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients del municipi.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 229 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Torelló, serà la tercera oficina de nou model de CaixaBank a la comarca d’Osona juntament amb les oficines de Vic i Manlleu. L’oficina Store Torelló està situada al carrer Pont, 48, i va obrir portes el passat 11 de juliol. Store Torelló disposa d’una superfície aproximada de 333 m2 compta amb 9 empleats i gestiona prop de 8.000 clients.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2018, l’entitat ha estat escollida com el ‘Millor Banc Digital d’Europa Occidental’ per la revista Euromoney, per la seva transformació digital i la seva innovació tecnològica. A més, el banc també ha sigut premiat com el ‘Millor Banc d’Espanya’ per la revista nortamericana Global Finance aquest mateix any.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES