Nota de premsa

CaixaBank inaugura la segona oficina del seu nou model Store a la ciutat d'Alacant

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank inaugura la segona oficina del seu nou model Store a la ciutat d'Alacant

• Con la Store Alicante Teatro, la entidad financiera refuerza su posicionamiento en la ciudad de Alicante.

• El director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, y la concejala de Economía y Hacienda del Ayuntamiento de Alicante, Lidia López Rodriguez han asistido al acto de inauguración.

• La Store Alicante Teatro es la segunda oficina del nuevo modelo en la ciudad de Alicante.

El director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa i la regidora d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament d'Alacant, Lídia López Rodriguez, han inaugurat l'oficina Store Alacant Teatre en un acte al qual han assistit més de 100 clients.

L’Store Alacant Teatre és la segona oficina del nou model a la ciutat d'Alacant.

Durant l'acte, Xicu Costa ha destacat que “des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients.”

CaixaBank té avui més de 300 oficines d'aquest model al territori espanyol, 22 d'elles a la Comunitat Valenciana (12 a la província de València, 1 a Castelló i 9 a la província d'Alacant: Torrevella, Villena, Elda, Elx (2), Alacant (2), Oriola i Dénia). El passat 25 de setembre es va inaugurar la primera oficina Store a la ciutat d'Alacant, l'oficina Store Plaza de la Montañeta i pròximament s'inauguraran les d'Oriola i Dénia. Aquest tipus d'oficines pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, millorant l'experiència del client dins de l'oficina.

La nova oficina Store Alacant Teatre, situada a l'Avinguda Constitució, 12, que va obrir les seves portes el passat 22 de juliol, disposa d'una superfície de prop de 600 m2, compta amb 10 empleats i gestiona més de 7.200 clients.

 

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats en l'oficina perquè els empleats se centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d'un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/emprat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

 

Lideratge en innovació de CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial de la península.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que té la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver introduït el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs més aviat valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. El 2019, l'entitat ha estat reconeguda com la Millor Transformació Bancària a Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc més Innovador d'Europa Occidental per la revista nord-americana Global Finance. A més, ha estat reconeguda com la millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació a clients, en els Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.

 

NOTÍCIES RELACIONADES