Nota de premsa

CaixaBank inaugura a Elx una oficina del nou model Store

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank inaugura a Elx una oficina del nou model Store

• Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va presidir l'acte d'inauguració que va comptar amb l'assistència de més de 100 clients.

• Les oficines Store valoren el lideratge de l'entitat en innovació prioritzant la transparència i proximitat, i donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana va inaugurar l'oficina Store Elx Plaça Crevillent, en un acte en el qual també van estar presents Maria Teresa Martínez Vilaplana, directora de l'àrea de Negoci de CaixaBank a Elx, Pedro Cacho Martínez, director de la citada oficina, juntament amb més de 100 clients.

L’Store Elx Plaça Crevillent està situada al número 95 del carrer Concepció Arenal i és la quinzena oficina Store que CaixaBank té a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova apertura, són ja més de 300 les oficines en tota Espanya d'aquest nou model financer enfocat a un assessorament més personalitzat cap als clients.

En concret, l’Store Elx Plaça Crevillent tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç "retail", buscant millorar l'experiència del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca Particulars, Banca Personal, Banca Privada i Negocis.

Felipe Pulido, director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va assenyalar que aquest nou concepte d'oficina "ens permetrà ser a Elx un punt de referència per a tots els ciutadans i estar accessibles per a tots els nostres clients, tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier o banca privada. El client es trobarà amb un nou model de relació que està basat en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal".

A més de l’Store d'Elx Plaça Crevillent, CaixaBank compta a la Comunitat Valenciana amb altres catorze sucursals d'aquest model innovador situades nou d'elles a la província de València, una a Castelló i quatre a la província d'Alacant (Villena, Torrevella, Elda i Elx), inaugurades recentment.

Innovació, transparència i proximitat

L’Store Elx Plaça Crevillent, que compta amb més de 9.000 clients i una plantilla de 10 professionals dirigida per Pedro Cacho, potència l'atenció personal i la gestió de l'autoservei. Així, els empleats ajuden al client en l'ús dels caixers i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, així, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/emprat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades amb major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda en l'àmbit internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la xarxa comercial més gran de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banca Espanya 2019 i millor banc a Europa Occidental 2019 per la revista neoyorkina Global Finance, i Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat a l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de la A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES