Nota de premsa

CaixaBank impulsa la internacionalització i la innovació de les empreses vitivinícoles a FENAVIN

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Manuel Juliá, director de FENAVIN; César Corcho, director banca d´empreses a Castella-La Manxa i Extremadura; Pilar Zamora, alcaldessa de Ciutat Reial; Emiliano García-Page, president de Castella-La Manxa; Luis Cabanas, director executiu de Banca d´Empreses de CaixaBank; Luis Planas, ministre d´Agricultura, Pesca i Alimentació en funcions; e Isabel Moreno, directora territorial de CaixaBank a Castella-La Manxa i Extremadura.

• Del 7 al 9 de maig, CaixaBank estarà present a la Fira Nacional del Vi, que reunirà a Ciudad Real a tot el sector vitivinícola.

• Representants de les oficines internacionals de CaixaBank a Regne Unit, França, Alemanya, la Xina i Polònia abordaran les oportunitats que ofereixen aquests mercats per als cellers espanyols.

• L'entitat financera reforça el seu compromís amb les solucions innovadores a través del ‘Racó de la Innovació’ d’AgroBank.

 

CaixaBank reafirma la seva aposta pel sector vitivinícola i estarà present a FENAVIN, la Fira Nacional del Vi, aportant continguts sobre la internacionalització i innovació i amb un stand en el qual es donaran cita, del 7 al 9 maig, representants dels principals cellers del país. Amb l'objectiu de continuar impulsant la internacionalització del sector, que s'ha disparat en l'última dècada convertint a Espanya en el primer exportador mundial en termes de volum, l'entitat financera patrocinarà en exclusiva totes les activitats a la categoria de promoció exterior i economia. A més, aquest any, CaixaBank, a través de la seva línia de negoci AgroBank dirigida al sector agrari, porta per primera vegada a FENAVIN el Racó de la Innovació, una iniciativa dissenyada per ajudar les empreses del sector a difondre els seus projectes més innovadors.

A través de diferents ponències amb experts en l'àmbit de la indústria del vi i la internacionalització del sector, els assistents a FENAVIN podran conèixer en profunditat els impactes del Brexit als cellers espanyols, com dur a terme una venda segura en l'exportació o consells per negociar amb venedors xinesos, entre altres temes d'interès en matèria de comerç exterior que es tractaran a l'Aula 4 del Pavelló Firal. Així mateix, entre les ponències organitzades per CaixaBank Empreses, destaca també la de David Pedrol, referent en el mercat del vi a Àsia, que analitzarà els nous canals de distribució en aquell continent.

A més, seguint el fil de la internacionalització, el dijous 9, responsables de l'àrea especialitzada en Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, conjuntament amb representants de les oficines de Banca Internacional de l'entitat a Regne Unit, França, Alemanya, la Xina i Polònia, compartiran amb els assistents la seva visió sobre els principals mercats importadors a nivell mundial i aquells que ofereixen un alt potencial de creixement, com la Xina, que s'ha apuntalat com el cinquè consumidor de vi del món. Durant la fira, a més, especialistes tant de Comerç Exterior i Tresoreria, com de Finançament Especialitzat i Serveis de CaixaBank, oferiran assessorament i suport personalitzat a les empreses espanyoles assistents a l'esdeveniment.

En l'edició d'aquest any de FENAVIN, l'stand de CaixaBank es convertirà a més en un punt de trobada per a cooperatives, cellerers i altres empreses del sector, que podran presentar les seves novetats i avanços en tecnologia, economia circular, sostenibilitat i medi ambient, un intercanvi d'experiències que s'emmarca en el Racó de la Innovació d’AgroBank.

FENAVIN, la Fira Nacional del Vi que se celebra bianualment, tindrà lloc del 7 al 9 de maig a Ciudad Real. La seva edició de 2017 va fregar els 18.000 compradors nacionals i internacionals. Per a aquest any s'esperen compradors de més de 100 països i més de 2.000 cellers i cooperatives participants. CaixaBank, que situarà el seu stand al carrer 3 del Pavelló 2-ENEO, reforça amb aquesta participació a la fira el seu suport al sector vitivinícola que es materialitza també a través dels convenis i acords que l'entitat manté amb les principals federacions i associacions del sector, com la Federació Espanyola del Vi (FEV) i l'Organització Interprofessional del Vi d'Espanya (OIVE).

Espai CaixaBank a FENAVIN.

AgroBank, líder del sector

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients a un de cada quatre agricultors espanyols. La proposta de valor d’AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de tots els membres de la cadena agroalimentària, juntament amb un assessorament pròxim i integral, no només amb el suport financer sinó també des de la planificació conjunta, l'ajuda a la formació i l'especialització per oferir un servei realment útil.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada repartida per totes les comunitats autònomes espanyoles amb professionals altament especialitzats, en constant formació i sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

CaixaBank dona suport en 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L'entitat dona suport en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 gestors especialitzats de Comerç Exterior i Tresoreria que treballen als centres d'empresa de l'entitat, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix serveis pioners per a empreses d'abast internacional com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades en les pròpies oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

 

NOTÍCIES RELACIONADES