Nota de premsa

CaixaBank impulsa la internacionalització de les empreses de Castella i Lleó en la Jornada Porta a l'Exterior

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

Un total de 35 empreses de Castella i Lleó participen en sessions d'assessorament personalitzat sobre nous mercats per al seu negoci.

CaixaBank ha reunit a Valladolid a 35 empreses de Castella i Lleó interessades a potenciar el seu negoci a escala internacional, en la Jornada Porta a l'Exterior que s'ha celebrat a l'Hotel AC Palacio de Santa Ana.

Durant tot el dia, els especialistes en comerç exterior de l'entitat financera han assessorat les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els han ofert assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals.

Concretament, la jornada de Valladolid ha comptat amb assessorament especial sobre els mercats d'Algèria, el Marroc, la Xina i Xile, a través de la presència dels directors de les oficines de representació de CaixaBank en aquests països.

Iniciativa per donar suport al sector empresarial

Després de l'èxit i interès suscitats en l'anterior edició, CaixaBank ha decidit celebrar de nou a Valladolid aquesta jornada d'assessorament en internacionalització d'empreses. L'entitat ha promogut la iniciativa amb l'objectiu de donar suport al sector empresarial en els seus projectes internacionals, posant al seu servei la seva experiència i coneixement dels mercats per facilitar les seves operacions a l'exterior.

Les 35 empreses participants en aquesta jornada representen principalment als sectors agroalimentari, béns d'equip, electrònica, manufactures, productes químics i enginyeria, entre d’altres.

CaixaBank, líder en assessorament per a comerç exterior

CaixaBank és una de les entitats capdavanteres a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients.

CaixaBank dóna suport en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES