Nota de premsa

CaixaBank impulsa la innovació i la recuperació del sector hostaler a l’HIP – Horeca Professional Expo 2021

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Ana Díez Fontana, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, i Albert Planas, CEO de Nebext, empresa organitzadora del HIP, durant la signatura de l´acord de participació de l´entitat com a banc oficial del saló.

• L'entitat financera estarà present com a banc oficial a l’HIP 2021, l'esdeveniment d'innovació per a professionals de l'hostaleria i la restauració, que es celebra a Madrid del 22 al 24 de març.

• Fruit de la col·laboració amb elBulliFoundation, Ferran Adrià i Ferran Centelles participaran al saló de la mà de CaixaBank amb ponències entorn de la seva visió del sector.

• CaixaBank materialitza el seu suport al sector a través de Food&Drinks, una nova divisió de negoci creada per fer costat al sector hostaler a través d'un model d'especialització i proximitat amb bars, restaurants i cafeteries.


Amb l'objectiu de continuar impulsant la recuperació del sector, CaixaBank estarà present a l’HIP – Horeca Professional Expo 2021, l'esdeveniment d'innovació per a professionals de l'hostaleria i la restauració, que es celebra a Madrid, en el recinte d’IFEMA, del 22 al 24 de març. L'entitat financera, que participa com a banc oficial del saló, oferirà una sèrie de ponències en clau d'innovació com un dels motors per promoure la recuperació del sector de la restauració. A més, CaixaBank disposarà a l'espai d'un estand de Food&Drinks, la seva línia de negoci especialitzada en el sector, i participarà en els Horeca New Business Models Awards 2021 com a patrocinador de la categoria d’“Innovació tecnològica i digitalització”.

Amb la participació de CaixaBank a l’HIP 2021, l'entitat financera reafirma el seu suport i compromís amb aquest sector fonamental per al país. Al llarg dels tres dies del saló es tractaran diversos temes de màxima actualitat per al sector i els assistents podran assistir a diferents ponències amb experts en l'àmbit de l'hostaleria i la innovació. CaixaBank oferirà una sèrie de taules rodones entorn de solucions innovadores per a la recuperació i la digitalització de bars, restaurants i cafeteries. A més, fruit de la col·laboració amb elBulliFoundation, Ferran Adrià i Ferran Centelles participaran a l’HIP 2021 de la mà de CaixaBank amb ponències entorn de la seva visió i gestió del sector. Adrià intervindrà en la jornada inaugural, el dilluns 22 a les 11:00h a l'auditori CaixaBank del recinte, mentre que Centelles donarà una ponència sobre la gestió de begudes a un restaurant en la jornada de clausura, el dimecres 24 a les 12:00h.

Durant tres dies, HIP es convertirà en la cita clau per impulsar la recuperació de l'hostaleria espanyola a través de les últimes innovacions que presentaran les més de 300 firmes expositores amb solucions en l'àmbit de l'alimentació i begudes, maquinària, equipament, interiorisme, mobiliari, parament, tecnologia, higiene, embalatge i nous conceptes per a qualsevol negoci Horeca (hoteleria, restauració, bar i cafeteria, delivery, col·lectivitats, servei d'àpats, oci i sociosanitari). També es presentaran els diferents programes tractors que s'han dissenyat perquè l'hostaleria pugui aprofitar els fons europeus NextGenerationEU en matèria de sostenibilitat, eficiència energètica i digitalització. 

Comunitat Food&Drinks

CaixaBank materialitza la seva aposta i suport al sector de la restauració amb Food&Drinks, una nova divisió de negoci creada per impulsar el mercat hostaler a través d'un model d'especialització i proximitat amb bars, restaurants i cafeteries. L'objectiu de CaixaBank Food&Drinks és fer costat al mercat hostaler i oferir als negocis d'aquest sector l'atenció personalitzada que requereixen amb productes i serveis que s'adaptin a les seves necessitats específiques, tant financeres, com de gestió, i fins i tot amb serveis no financers que aportin valor afegit als seus negocis en àmbits com la formació i l'assessorament.

Durant aquest últim any, l'entitat ha posat a la disposició dels clients del sector mesures específiques entre les quals destaquen la concessió de línies de finançament o la moratòria en els préstecs, amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat d'aquest tipus de negocis. 

Sobre HIP – Horeca Professional Expo

HIP – Horeca Professional Expo és l'esdeveniment més innovador per a professionals de l'hostaleria i la restauració que reuneix cada any a Madrid les últimes solucions, tendències i models de negoci per millorar la competitivitat d'aquesta indústria. A més, en el marc de HIP es celebra el congrés Hospitality 4.0 Congress, amb 8 auditoris, més de 20 summits i més de 400 ponents amb una agenda específica per a cada professional amb les últimes innovacions per a cada segment de la indústria: hotel, restaurant, bar, col·lectivitat, delivery / take away i serveis al viatger. HIP és un esdeveniment en col·laboració amb NEBEXT – Next Business Exhibitions i IFEMA – Fira de Madrid.