Nota de premsa

CaixaBank impulsa la creació de "The Circle", un fòrum de debat per donar suport al teixit empresarial a Polònia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank, de nit

• "The Circle" neix com esdeveniment periòdic que es convocarà diverses vegades a l'any per abordar temes de l'agenda econòmica i posar en contacte a directius internacionals amb el panorama empresarial polonès.
• L’entitat financera d'origen espanyol compleix una dècada d'activitat a Polònia convertida en banc de referència per a les empreses pel seu alt nivell de personalització del servei, la seva agilitat i el seu compromís amb la qualitat.
• L’alt volum d'activitat de la sucursal de Varsòvia, amb un 50% d'empreses client d'origen polonès, converteix Polònia en un país clau en la xarxa internacional de CaixaBank.

CaixaBank, entitat financera líder del sector financer espanyol i amb una trajectòria de deu anys a Polònia, posa en marxa el proper 1 de juny a Varsòvia “The Circle”, un nou fòrum de debat econòmic. La iniciativa neix de la voluntat de promoure l'anàlisi de perspectives de futur, fomentar el contacte entre directius internacionals i donar suport al teixit empresarial del país.

“The Circle” serà un esdeveniment periòdic, que es convocarà regularment per abordar diversos temes de l'agenda econòmica. L’any 2017, CaixaBank té previst organitzar diverses  edicions de "The Circle”, totes elles al voltant de diferents temes d'actualitat.

Personalitats de primer nivell presents a la primera edició de "The Circle”

La primera edició de “The Circle” s'organitza dijous 1 de juny a l'Ambaixada d'Espanya a Polònia. Està prevista l'assistència de personalitats com el viceministre del Ministeri de Desenvolupament Tadeusz Koscinski; Witold Orlwoski, professor d'Economia i ex Assessor Econòmic de la Presidència de Polònia; o Pablo Conde Díez del Corral, conseller econòmic i comercial d'Espanya a Varsòvia, entre altres.

A l'acte també està prevista la participació de directius de CaixaBank, com el vicepresident, Antoni Massanell, i Enric Fernández, director corporatiu de CaixaBank Research.

Acompanyament als projectes empresarials entre Espanya i Polònia

La creació de “The Circle” és la principal iniciativa de la celebració del desè aniversari de l'arribada de CaixaBank a Polònia. Durant la seva trajectòria, l'entitat s'ha consolidat com un banc especialitzat en empreses amb projectes d'expansió a Polònia.

L'entitat financera proporciona finançament i serveis especialitzats a les empreses a través d'una àmplia gamma de solucions de banca corporativa, com avals, préstecs bilaterals, préstecs sindicats o banca transaccional. La seva proposta es distingeix especialment per un alt nivell de personalització en l'atenció, la seva agilitat i un compromís total amb la màxima qualitat del servei.

Pel seu origen, CaixaBank té entre els seus clients un important número d'empreses de capital espanyol que estan implantades a Polònia o que tenen projectes d'inversió al país. Tanmateix, la seva consolidació en el sector financer local ha permès a CaixaBank atreure també una important quantitat d'empreses poloneses, fins al punt que aquestes ja suposen aproximadament el 50% del total de cartera.

El paper de Polònia dins de la xarxa internacional de CaixaBank

Aquest volum d'activitat ha consolidat a Polònia com un país clau en la xarxa internacional de l'entitat financera. Juntament amb Marroc i Regne Unit, Polònia és un dels tres països on CaixaBank disposa de sucursals operatives internacionals.

D'altra banda, l'entitat té oficines de representació a Xina – Pequín, Xangai i Hong Kong-, París, Milà, Frankfurt, Dubayy, Nova Delhi, Istanbul, Singapur, El Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, Johannesburg i São Paulo. Així mateix, l'entitat financera té acords de cooperació amb els bancs corresponents de primer nivell en tot el món, de manera que pot oferir als seus clients empresa arribar a més de 170 països.

 

NOTÍCIES RELACIONADES