Nota de premsa

CaixaBank identificarà les seves oficines i centres de treball com a espais segurs davant la Covid-19 segons la certificació d’Applus+

Aquesta setmana s'inicia el desplegament de la senyalització, que arribarà a més de 4.000 oficines a tota Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank

• El distintiu avala que l'entitat ha implantat un ampli protocol de mesures organitzatives i en matèria de prevenció per adaptar-se a la situació actual.

• El procés d'auditoria ha comportat avaluar i verificar els protocols d'actuació de l'entitat financera en la xarxa d'oficines i en centres corporatius.


CaixaBank ha obtingut la certificació de protocol Covid-19 atorgada per Applus+ Certification, un distintiu que reconeix que l'entitat presidida per Jordi Gual i dirigida per Gonzalo Gortázar ha implantat amb èxit un ampli protocol de mesures organitzatives i de prevenció davant la Covid-19 tant en els seus centres corporatius com en tota la seva xarxa d'oficines, la major del sector financer a Espanya.

A partir de la setmana vinent, s'iniciarà el desplegament de la senyalització de la nova certificació en les oficines de CaixaBank (més de 4.000 en tot el país), que estarà visible en l'entrada de cada local per informació de tot el públic.

Des de l'inici de la pandèmia, CaixaBank ha implementat en el seu sistema de gestió de seguretat, salut i benestar les mesures de prevenció i els protocols d'actuació enfront de casos d'infecció pel coronavirus i de represa de l'activitat presencial en el centre de treball. Aquests protocols han estat avaluats i verificats per Applus+ amb l'assessorament de Quirón Prevenció. L'equip certificador ha realitzat una intensa auditoria del seu funcionament amb visites als diferents edificis corporatius, incloent els de València, Barcelona i Madrid, així com a oficines de la xarxa del territori nacional.

L'obtenció de la certificació reforça el treball realitzat per CaixaBank per contribuir a la reincorporació presencial als llocs de treball de manera segura, alhora que evidencia el control dels riscos i minimitza les incidències relacionades amb la Covid-19. 

CaixaBank, #AmbTuAraMésQueMai durant la crisis de la Covid-19

Des que es va iniciar la crisi arran de la pandèmia de la Covid-19, CaixaBank, com a servei essencial i primera xarxa “retail” del sector financer a Espanya, ha activat un pla d'actuació per adaptar-se a la nova situació mantenint el servei als clients i l'activitat en tots els nivells (oficines, direccions territorials i serveis corporatius), al mateix temps que s'han aplicat les mesures de prevenció necessàries en els llocs de treball: subministrament recurrent de màscares, mampares en tots els llocs d'atenció, distribució de gels, disseny de procediments de rastreig i aïllament molt precoços, seguiment mèdic personalitzat davant possibles casos, realització de test, tant a aquells empleats que poden presentar símptomes com als que han estat en contacte amb algun positiu (fins i tot en l'àmbit extralaboral) i també processos de cribatge massiu i recurrent en tots els centres.

Gràcies a les mesures activades i al compromís i treball dels més de 35.000 empleats del Grup CaixaBank, l'entitat s'ha mantingut operativa en tot moment i ha aconseguit reforçar el seu paper d'ajuda a tota la societat. Des de març, CaixaBank va posar en marxa, sota el lema #AmbTuAraMésQueMai, un ampli pla d'activitat amb l'objectiu d'atenuar els efectes econòmics i socials, garantir el finançament a empreses i particulars i donar resposta a les necessitats dels col·lectius més afectats. Com a banca socialment responsable, el compromís de CaixaBank el porta a buscar les millors solucions possibles per poder reactivar junts l'economia.

Recentment, CaixaBank ha rebut el premi “Excel·lència en Lideratge a Europa Occidental 2020” per la revista britànica Euromoney pel seu compromís amb les persones i la societat en resposta a la crisi de la Covid-19. Els premis Excellence in Leadership, de nova creació, reconeixen als bancs líders en el món que han demostrat el seu compromís per formar part de la solució global enfront de la pandèmia, amb mesures i ajudes destinades a impulsar la recuperació econòmica i social.

 

NOTÍCIES RELACIONADES