Nota de premsa

CaixaBank i Sareb signen un acord per finançar la compra d'immobles

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Iker Beraza i Daniel Caballero, durant la signatura de l'acord.

• Les entitats llancen Casa Fàcil CaixaBank-Sareb, una línia de finançament hipotecària dirigida a particulars i empreses, en el marc d'un conveni de col·laboració per facilitar l'accés a l'adquisició d'habitatges, annexes o immobles d'ús terciari de Sareb.

• S'aplicarà a la compra d'actius de la companyia gestionats i comercialitzats per ServiHabitat, un dels quatre servicers amb què treballa Sareb i que comercialitza en exclusiva els immobles de CaixaBank.

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) i CaixaBank han subscrit un conveni de col·laboració per facilitar l'accés a préstecs hipotecaris de l'entitat financera a tots aquells particulars i empreses interessades en l'adquisició d'immobles de Sareb. Per fer-ho, les dues entitats han posat en marxa Casa Fàcil CaixaBank-Sareb.

L'acord serà aplicable per als habitatges, annexes i actius d'ús terciari de Sareb que es trobin acabats, disposin de totes les llicències per a la seva ocupació i es comercialitzin a través de Servihabitat, un dels quatre servicers encarregats de la gestió i venda dels actius de Sareb i que comercialitza en exclusiva els immobles de CaixaBank.

Amb aquest conveni Sareb i CaixaBank fan un pas més en el desenvolupament d'iniciatives de col·laboració que ajudin a impulsar la concessió de préstecs hipotecaris per a la compra d'immobles, un àmbit en què ja venien col·laborant.

Per a Iker Beraza, director Comercial de Sareb, “aquest acord contribuirà a agilitzar el procés de desinversió d'actius de Sareb i facilitarà l'accés al crèdit hipotecari de particulars i empreses”.

Per part seva, Daniel Caballero, director corporatiu de Negoci Immobiliari de CaixaBank, assegura que “amb aquest acord CaixaBank segueix demostrant el seu compromís amb l'accés al préstec oferint condicions avantatjoses als compradors d'habitatges procedents de Sareb”.

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) és una entitat privada creada el novembre de 2012 per ajudar al sanejament del sector financer espanyol, i en concret de les entitats que van rebre ajudes públiques. El compromís de Sareb és procedir a la liquidació dels immobles i préstecs adquirits abans de novembre de 2027. La majoria del capital de Sareb està a les mans privades (un total de 32 entitats entre bancs, asseguradores, immobiliàries i un grup elèctric). El 45,90% pertany a l'Estat, a través del FROB.

CaixaBank Real Estate & Homes

CaixaBank Real Estate & Homes és la marca de CaixaBank creada per impulsar l'especialització de l'entitat en el sector promotor immobiliari i consolidar el servei que presta a les empreses d'aquest sector, un dels motors de l'economia espanyola.

L'objectiu de CaixaBank Real Estate & Homes és reforçar l'atenció, els productes i els serveis personalitzats de qualitat que ofereix CaixaBank a aquest segment de clients, cobrint des del finançament dels projectes dels promotors fins a la subrogació hipotecària de les cases dels compradors. L'entitat ofereix a més un assessorament altament especialitzat, acompanyant tant al promotor com al comprador en tots els estadis de la seva activitat.

La divisió finança la construcció de promocions residencials i acompanya al promotor en tot el procés de construcció des de l'inici de l'obra fins a l'entrega dels habitatges. En la fase final, CaixaBank facilita el finançament dels immobles als compradors a través de la subrogació del préstec promotor.

CaixaBank Real Estate & Homes dona cobertura en tot el territori espanyol a través de 13 centres especialitzats en negoci immobiliari i més de 160 professionals, oferint a cada client un servei de valor afegit reconegut per la seva qualitat.

CaixaBank Real Estate & Homes suposa un pas més en l'aposta diferencial de l'entitat per aquest sector en creixement, en què és líder destacat i referent a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES