Nota de premsa

CaixaBank i l'Obra Social "la Caixa" estableixen un pla d'ajudes per als afectats pels incendis a Galícia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• Els damnificats podran accedir a préstecs personals en condicions especials per finançar la reconstrucció d'habitatges, explotacions i finques agrícoles danyades.

• L'Obra Social "la Caixa" destinarà una aportació econòmica de fins a 300.000 euros al suport dels afectats per l'ona d'incendis

CaixaBank ha aprovat un pla d'ajudes destinat als damnificats pels greus incendis que afecten Galícia i que han ocasionat, al marge de lamentables pèrdues humanes, pèrdues de gran consideració, concentrades principalment a les províncies del sud de Galícia.

Aquest pla inclou una línia de finançament específic per a pal·liar les dificultats que pateixen els damnificats pels incendis. D'aquesta manera, els afectats podran accedir a préstecs personals en condicions especials per finançar la reconstrucció d'habitatges, explotacions i finques agrícoles danyades.

La línia de finançament pretén facilitar a particulars i empreses el restabliment en el menor termini possible de temps dels béns materials cremats pel foc. Es podrà accedir a la mateixa a través de qualsevol oficina de la xarxa de CaixaBank localitzada en alguna de les àrees afectades pels incendis.

A més, l'Obra Social "la Caixa" destinarà una aportació econòmica de fins a 300.000 euros al suport a les persones damnificades pels incendis. Aquestes ajudes es dirigiran especialment a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats, d'acord amb les prioritats establertes per les administracions

 

NOTÍCIES RELACIONADES