Nota de premsa

CaixaBank i l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra signen un acord de col·laboració per impulsar la competitivitat del sector

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La directora territorial de CaixaBank a Navarra, Ana Díez Fontana, i la presidenta de l'Associació d'Hoteleria i Turisme de Navarra (AEHN), Ana Beriáin Apesteguía, durant la signatura del conveni.

• El conveni amb CaixaBank permetrà també potenciar activitats de l’AEHN molt arrelades a l’associació com la Setmana del Pincho, la Setmana de la Cazuelica i el Vi de Navarra, el Dia Mundial de la Tapa o les jornades promocionals de les verdures d'hivern i primavera, entre altres.

• Els més de 600 establiments integrats a l'organització podran accedir als productes i serveis de l'entitat financera en condicions preferents, a més de participar en cursos formatius.

CaixaBank i l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra (AEHN) han signat avui un acord de col·laboració per impulsar la competitivitat del sector a la Comunitat Foral, la seva activitat econòmica i l'ocupació.

El conveni, subscrit entre la directora territorial de CaixaBank a Navarra, Ana Díez Fontana, i la presidenta de l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra (AEHN), Ana Beriáin Apesteguía, beneficia als més de 600 establiments integrats en aquesta organització, que ha complert ja 40 anys en el sector a la Comunitat Foral.

Un dels pilars de la col·laboració entre ambdues entitats és la realització conjunta d'accions divulgatives i formatives com cursos, seminaris, conferències i jornades. A més, una altra de les bases del conveni és la posada a disposició dels associats de l’AEHN d’una àmplia cartera de productes i serveis en condicions avantatjoses. En aquest sentit, l'entitat ofereix als hotelers solucions per al dia a dia, gestió del cobrament als clients, renting de maquinària específica del sector i línies de finançament.

D'altra banda, l'acord entre CaixaBank i l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra (AEHN) permetrà potenciar activitats molt arrelades entre els més de 600 establiments integrats a l'organització, així com entre els consumidors navarresos, als quals van finalment dirigides.

Entre altres actuacions, el conveni contempla donar un major impuls a la Setmana del Pincho, la Setmana de la Cazuelica i el Vi de Navarra, el Dia Mundial de la Tapa o les jornades promocionals de les verdures d'hivern i de primavera.

CaixaBank, líder en el sector de la restauració i nou llibre d’Adrià

CaixaBank és l'entitat financera de referència amb una quota de mercat del 21% i més de 54.000 clients que disposen de més de 250.000 establiments i un volum d'ocupació d'1,3 milions de llocs de treball.

I en aquesta línia d'impulsar el sector, CaixaBank s'ha aliat amb el prestigiós cuiner mundial Ferran Adrià per ajudar també als hotelers en el desenvolupament dels seus negocis. Després del llançament el 2016 del llibre ‘Mise en Place’, en el qual Adrià revelava les claus per començar, gestionar i innovar en un restaurant, avui es presenta a Barcelona una nova publicació. Es tracta de ‘Food & Beverage’, un llibre que suposa una guia per a la gestió de les begudes als restaurants.

D'altra banda, CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. A Navarra, CaixaBank és també l'entitat capdavantera amb una quota de penetració propera al 60% i 400.000 clients, 160 oficines i una plantilla de 850 empleats.

Sobre l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra

L'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra és una entitat que uneix, informa, ajuda i defensa empreses i professionals dels sectors d'hotels, restaurants, cafeteries, bars, càmpings, agències de viatge i empreses d'activitats, entre altres, de Navarra, constituint-se com a líder a la Comunitat amb els seus més de 600 establiments associats i més de 40 anys al servei del sector hoteler.

L'Associació compta amb un equip multidisciplinari de professionals amb llarga experiència format per advocats, periodistes, publicitaris, experts en relacions laborals, administració d'empreses i comunicació, que ofereix a l'associat un servei integral i especialitzat (assessorament, representació, formació, publicitat i promoció, principalment).

 

NOTÍCIES RELACIONADES