Nota de premsa

CaixaBank i l’Associació de Comerciants del Centre Històric de Burgos renoven el seu acord per promoure el finançament dels comerços de la zona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Representant de CaixaBank i de l’Associació de Comerciants de Burgos durant la signatura de l’acord

• Ambdues institucions mantenen l'objectiu de millorar la situació del teixit comercial del centre històric de Burgos.

• CaixaBank reforça així el Programa CaixaNegocis, el seu model de relació amb el segment d'autònoms, microempreses, comerciants i professionals.

CaixaBank i l'Associació de Comerciants del Centre Històric de Burgos han renovat el conveni de col·laboració amb avantatges financers específics per a la xarxa de comerços del centre històric de la ciutat. L'acord ha estat signat per Marcos Cereijo, director d'àrea de negoci de CaixaBank a Burgos; i Raúl Martínez Peña, president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric de Burgos, a la Casa del Cordón de Burgos.

Aquest conveni posa a la disposició dels comerços de la zona un ampli ventall d'avantatges financers i té com a objectiu donar un impuls als negocis gràcies a un ventall de productes adaptat a les necessitats d'aquests comerços.

Així, a l'apartat del finançament, CaixaBank promourà crèdit tant per a circulant, com per finançar inversions a llarg termini, que puguin dedicar-se a l'adquisició o renovació de locals o béns d'equip. A més, s'obriran línies específiques de microcrèdits per a microempreses, emprenedors i autònoms. Així mateix, l'acord contempla avantatges en l'obertura del Compte Comerç o en la contractació de TPV.

CaixaBank també consolida les vies de col·laboració amb les accions de contingut social que promogui l'Associació, la primera col·laboració es va emmarcar l’any 2015 en la campanya de recollida d'aliments que es va dur a terme durant les festes nadalenques. L'any passat, gràcies a aquesta col·laboració, es va poder atendre les demandes de l'Associació Burgalesa d’"Amics del Poble Sahrauí" i aquest any 2017 buscaran noves línies de col·laboració dins d'aquest conveni signat avui.

Per la seva banda, l'Associació de Comerciants del Centre Històric de Burgos es compromet a difondre i a organitzar conjuntament amb CaixaBank jornades dirigides a aquests comerços per donar a conèixer les diferents línies que integren aquest acord, així com els diferents serveis que facilita CaixaBank als seus clients.

CaixaNegocis, una altra via d'impuls als comerços

CaixaNegocis és el model de relació de CaixaBank des de fa ja tres anys amb els clients del segment integrat per comerços, autònoms, professionals i microempreses, amb l'objectiu de reforçar la relació financera estant més prop del seu dia a dia.

CaixaBank ofereix a Castella i Lleó una important capil·laritat de centres d'atenció especialitzada, més de 380, per donar cobertura als seus clients a través d'una àmplia xarxa d'oficines que atén als particulars, de les quals 132 estan especialitzades en el sector agrari, quatre centres d'empreses, tres centres de Banca Privada, dos centres d'Institucions i un centre de Promotors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES