Nota de premsa

CaixaBank i l’Associació de Comerciants de Navarra impulsen la competitivitat del comerç local

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La directora territorial de CaixaBank a Navarra, Ana Díez Fontana, i el president de l'Associació de Comerciants de Navarra – Nafarroako Merkatari Elkartea, Iñaki Úcar, durant la renovació del conveni

Les 27 organitzacions integrades a l'organització podran accedir als diferents cursos del catàleg de propostes formatives que ofereix l'entitat financera.
La renovació del conveni permetrà als associats accedir a “CaixaBank t'ajuda” un programa orientat a donar suport a comerciants i emprenedors a través d'un equip humà altament qualificat.

CaixaBank i l'Associació de Comerciants de Navarra han renovat el seu acord de col·laboració per impulsar la competitivitat del comerç local de la Comunitat Foral, la seva activitat econòmica i l'ocupació.

El conveni, subscrit entre la directora territorial de CaixaBank a Navarra, Ana Díez Fontana, i el president de l'Associació de Comerciants de Navarra – Nafarroako Merkatari Elkartea, Iñaki Úcar, beneficia els més de 1.700 comerços de l'organització.

Un dels pilars de la col·laboració entre ambdues entitats és la realització conjunta d'accions divulgatives i formatives com cursos, seminaris, conferències i jornades. El nodrit catàleg de propostes formatives de CaixaBank permetrà a les associacions triar els cursos més adequats a les seves necessitats, que s'impartiran a les localitats d'Estalla, Pamplona, Tafalla, Tudela, Burlada i Corella.

Una altra de les bases del conveni és la posada a disposició dels associats d'una àmplia cartera de productes i serveis en condicions avantatjoses. En aquest sentit, l'entitat ofereix al teixit empresarial solucions en mitjans de cobrament i pagament, factoring, confirming, línies de risc comercials, cobertures d'operacions, avals i garanties.

Els membres també podran accedir a “CaixaBank t'ajuda”, un programa orientat a ajudar a comerciants i emprenedors en el relleu generacional, el traspàs de comerços i totes aquelles necessitats derivades de l'acompliment de les seves activitats socials, mercantils i/o comercials a través d'un equip humà altament qualificat.

Més a prop del comerç de proximitat navarrès

L'acord entre CaixaBank i Comerciants de Navarra s'ha renovat per segon any consecutiu després dels bons resultats obtinguts en l'exercici anterior, que va permetre a l'associació realitzar una potent campanya de presentació després del seu naixement el 2016.

Des de llavors, l'entitat financera ha col·laborat en diferents activitats. Un exemple és la Jornada El meu comerç, la finalitat de la qual és facilitar al comerç la venda online a través d'una eina econòmica i fàcil d'utilitzar.

CaixaBank també aposta per la participació activa en les diferents campanyes de Comerciants de Navarra. L'entitat va col·laborar amb l'Associació de Comerciants de Corella en la campanya d'estiu per dur a terme un mercat infantil.

Igualment, l'entitat i Comerciants de Navarra, juntament amb el Govern de Navarra, van donar suport a les campanyes que les associacions de comerciants de la zona de Martín Azpilcueta, Iturrama, Rochapea i Cintruénigo, van engegar per impulsar les vendes del comerç de proximitat amb motiu del Nadal. En total, al voltant de 200 comerços es van veure involucrats en aquesta nova proposta que va unir oci, família, Nadal i comerç local.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat triat Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat CaixaBank com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i també forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES