Nota de premsa

CaixaBank i la Fundació ASPRIMA renoven el seu acord de col·laboració

Amb l'objectiu de seguir donant suport a les empreses del sector immobiliari

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Luis Cabanas i Juan Antonio Gómez-Pintado durant la signatura de l'acord.

El director executiu de Banca d'Empreses de CaixaBank, Luis Cabanas, i el president de la Fundació ASPRIMA, Juan Antonio Gómez-Pintado, han signat la renovació de l'acord de col·laboració entre ambdues entitats l’objectiu principal del qual és continuar donant suport als promotors immobiliaris amb l'assessorament i el finançament de noves construccions de projectes residencials.

A més, gràcies a aquest acord, CaixaBank s'assegura la condició d'empresa col·laboradora exclusiva del sector bancari i financer en les diferents activitats i actes organitzats per ASPRIMA, com el Encuentro de Financiación Inmobiliaria de Madrid (EFIMAD) que se celebra anualment i que s'ha convertit en una de les cites claus per al sector immobiliari.

Per a Luis Cabanas, la renovació d'aquest acord “posa de manifest la voluntat de CaixaBank de continuar donant suport a les empreses del sector immobiliari, així com la confiança en la Fundació ASPRIMA, element essencial en el desenvolupament i modernització del sector”.

Per a Juan Antonio Gómez-Pintado, “la relació entre Fundació ASPRIMA i CaixaBank s'ha materialitzat en aquests anys a través dels cursos, jornades i seminaris que s'han impartit dins l'Aula Immobiliària i que han permès complir amb els objectius de formació i professionalització del sector per part de la Fundació ASPRIMA. Estic convençut que amb la renovació d'aquest acord seguirem treballant perquè la formació que duem a terme en l'associació segueixi aportant la seva empremta de valor a la indústria”.

 

El banc preferit de les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat favorita per les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada composta per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en què treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

 

ASPRIMA

ASPRIMA és una organització empresarial l’objectiu principal de la qual és defensar els interessos professionals de les empreses immobiliàries, sent la seva norma primordial el servei a la Comunitat i el diàleg amb les Administracions Públiques per intentar cercar solucions als problemes que afecten al sector.

La Asociación de Promotores Inmobiliarios de Madrid, que avui dia està considerada com la veu més representativa del sector immobiliari de la Comunitat de Madrid, duu a terme estudis d'investigació sobre els aspectes essencials del sector i presta serveis directes d'assessoria, elaboració d'estudis, formació i informació a tots els seus associats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES