Nota de premsa

CaixaBank i la Federació Provincial d'Hostaleria de Burgos posen a la disposició dels seus membres un ampli ventall d'avantatges financers

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Enrique Muñoz, director de Banca Retail i Negocis de CaixaBank en Castilla y León y Asturias, Luis Mata , president de la Federación Provincial d'Hostelería de Burgos i Enrique Mata, vicepresident de la Federació Provincial d'Hosteleria de Burgos

• Ambdues institucions renoven l’acord amb l'objectiu de millorar la situació del teixit hostaler de Burgos en aspectes com l'activitat econòmica i la competitivitat.

• L'acord contempla la reedició actualitzada del plànol de Burgos amb els establiments d'hostaleria socis de la federació i la ubicació de la xarxa d'oficines de CaixaBank

CaixaBank i la Federació Provincial d'Hostaleria de Burgos han signat un conveni de col·laboració per recolzar l'activitat i la millora de la competitivitat dels seus membres. L'acord ha estat signat per Enrique Muñoz, director de Banca Retail i Negocis de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, Luis Mata , president de la Federació Provincial d'Hostaleria de Burgos i Enrique Mata, vicepresident d'aquesta Federació.

Aquesta renovació permet als membres de la Federació seguir disposant d'un ampli ventall d'avantatges financers i té com a objectiu donar un impuls als hostalers de Burgos, facilitant-los l'accés al crèdit i acostant tots els serveis al seu negoci mitjançant el model de relació amb aquest segment a través de CaixaBank Negocis.

Així, a l'apartat del finançament empresarial, es treballa tant en el crèdit per al circulant i les línies de liquiditat com en el finançament d'inversions a llarg termini per a l'adquisició o renovació de locals o béns d'equip.

Per la seva banda, la Federació Provincial d'Hostaleria de Burgos es compromet a difondre i a organitzar conjuntament amb CaixaBank jornades dirigides als seus membres per donar a conèixer les diferents línies que integren aquest acord.

D’aquesta manera, CaixaBank posarà a la disposició dels membres de la Federació tota la seva xarxa a escala nacional per facilitar l'accés a les diverses solucions financeres que demandin els hostalers de Burgos.

En el marc d'aquest conveni CaixaBank col·laborarà amb la Federació en la reedició actualitzada del plànol de Burgos amb els establiments d'hostaleria socis de la federació i la ubicació de la xarxa d'oficines de CaixaBank. El plànol estarà disponible en pròximament i podrà adquirir-se de forma gratuïta en qualsevol dels establiments adherits a la Federació i en les oficines de Turisme de la ciutat

CaixaBank Negocis, una altra via d'impuls a les microempreses

CaixaBank disposa de la línia de negoci CaixaBank Negocis, un model de relació amb els clients del segment integrat per comerços, autònoms, professionals i microempreses (negocis que generen una facturació inferior a 1 milió d'euros) amb l'objectiu de reforçar la relació financera estant més prop del seu dia a dia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES